Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Ja mislim pecke, da je Milos na mrezi bolji od Tomice, nije ni Tomica los, ali Milos od kada igra sa Ljubicicem "igru napred" konstantno forsira i unapredjuje. Tomica je odlican u dublu i to u tandemu sa Stepanekom, ali za njega nikako ne mogu da kazem da ce ikada biti vrhunski volej igrac, dok Milos ima dobre predispozicije da to postane.
    Možda Miloš vremenom postane bolji volej igrač, ali mi to za sada tako ne deluje. Čvršći ruku ima Tomica i pokretljivi je nego Miloš. Opet je tu i pitanje odabira momenta izlaska kao i pripremni udarac. Miloševi izlasci su uglavnom nakon servisa, dok tokom poena vrlo retko.
    Poenta je da vođen analogijom Miloševog dobijenog seta vidim šansu za Tomicu kao kompletnijeg igrača. Ne veliku, ali šansu.
    sigpic

Comment

• Slagat ću ti sad koji je WTF bio u pitanju...dal 2006. ili 2007. kada sam očekivao i u dvorani Rafinu pobjedu nad Federerom...jer je bilo sasvim jasno u kom smijeru ide njihovo rivalstvo..

A Tomas je baš bio primjer igrača koji Rafi nikako ne leži...baš je veliko iznenadjenje da ga nikad više nije dobio

Comment

• Dodje jedan Gabash i najboljeg Nadala odvede u dva TBa na prilicno tada sporom USO-u, a ovaj ne moze ni set da otkine Spancu, a kao ima oruzja i clan je TOP 10 godinama. Najgori TOP 10 sigurno kad tu nema Gasqueta. Gori i od Tsonge koji je uzasno nedisciplinovan, ali kad igra tenis nema toga ko ga moze pocistiti.
        sigpic

Comment

• Svi znamo koliko Federeru ne odgovara Nadalova igra, tj. izgleda kao da je pravljen igrac sa namerom da unisti Fedovu igru, ali ni on nema 16 poraza zaredom kao sto ima nesretni Berdih
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Tih uzastopnih 16 poraza je doslo posle incidenta u Madridu 2006. Tada je H2H bio 3:1 za Berdiha, a onda se desilo ovo.

Comment

• Nakon Madrida 2006, Berdih je uzeo samo tri seta u duelima sa Nadala, i vezao 17 poraza Ne vidim kako ce to da se smeni veceras, ali da ga ne ureknem sve je moguce, Berdih je u sjajnoj formi a Nadal ako igra kao juce ne pise se dobro. Samo igra u trecem setu je bila vrhunska i na nivo Nadala, kretao se kao ludak i pogodjivao nestvarne vinere forhendom, nesto sto najbolje zna. Pucao je od samopouzdanja u tim trenutcima, na 2-3 u trecem setu mislim da ja pogodio 4 FH vinera u svom servis gemu, izvamosirao kao nikad do sad i slomio Raonicev otpor nakon toga. Na ovakvom sporom hardu nadam se da Berdych ne moze nista Nadala, morace da se poklope mnogo kockice za on da dobije ovo.

Zanimljiv ce biti i duel izmedju Novaka i Nisikorija, zanima me kakav otpor ce pruziti Kei, sa obzira na to da je mnogo slican igrac na Novaka. Ali sve nesto mi kaze da ce Novak to lagano resiti u dva.
              OVAKO

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                Tih uzastopnih 16 poraza je doslo posle incidenta u Madridu 2006. Tada je H2H bio 3:1 za Berdiha, a onda se desilo ovo.

Zato i Vavrinka nikada vise nece dobiti Nadala, zbog ono dranje u finalu AO. Stvarno j zanimljivo, nakon ovog incidenta Berdih nikada nije dobio Nadal, i slobodno mogu da nabrojim bar 5-6 meceve gde je Berdih dolazio u bolju formu na megdan Nadala i lagano gubio u 2 seta. Rafa se nekako specijalno motivise protiv Berdiha
                OVAKO

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Tih uzastopnih 16 poraza je doslo posle incidenta u Madridu 2006. Tada je H2H bio 3:1 za Berdiha, a onda se desilo ovo.

Pa seljak klasicni, znas i sam sto je radio na twu kad je Ceska osvojila DC, a i posle toga je znao da potkaci Novaka, a zna da kad se sretnu nece imati nikakvu sansu da ga pobijedi.

To je kompleksas klasicni, ne moze na terenu pa lijeci komplekse na drustvenim mrezama i kao se sali. A onda mu se natovari na vrat 100000000 ljudi, dalabu.
                  sigpic

Comment

• Nije ni Miloš do juče uzeo set ali panta rei
                    sigpic

Comment

• Upravo to, Berdih lijeci komplekse svugdje osim na terenu

Comment

• Ima sanse Tomica, nije da nema, ali mora da bude pribran i fokusiran do samog kraja meca. A to da nece izgubiti snagu ako zapne od starta, to ne stoji ni malo, ima i on da splasne kao i svi slicni mu. Pusti njih Rafinjo da se izduvaju u startu pa ih onda onako iskusno iscepa. A sto se Nadala tice, on mora bolje da reaguje u bitnim poenima (bolje u odnosu na mec protiv Losmija) i da proba da smanji broj neiznudjenih na minimum, sto nece biti bas lako jer ce mu protiv Tomice trebati dubina. Sve u svemu mislim da ce Nadal to u dva.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Baš me je prijatno iznenadio Miloš noćas, ne samo u odnosnu na dosadašnji deo turnira već u vidnom napretku koji je napravo, pretpostaljam zahvaljujući Ljubičiću.
                          Kako je par FH pokupio na mreži u prvom setu milsim da je i Rafa zinuo Bio je bolji za nijansu-dve, bez obzira što je Rafa imao dve duple u ključnim momentima.. ali i to je odraz nesigurnosti i iznenađenja koje ipak nije očakivao da će doći sa druge strane mreže. Miloš je naravno imao velikih porblema čim mu servis nije išao, ali šteta što je u trećem u nekoliko poena, pogotovu u onom 7. gemu, posle neverovatnih odbrana čim bi izgradio poziciju za nešto više... grešio je... napor je očigledno bio preveliki. Uz izuzetno loš % prvog od 40 inešto posto jednostavno nije imao nikakve šanse. Dobar Miloš.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dobija čeh španca samo tako.
                            Nadal do sada nije imao ozbiljnog igrača u kosturu, a ako ne računamo Federera koji mu je stalna mušterija ove godine i nije imao baš neku vrijednu pobjedu.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Uniqlo battle
                                Radujem se tom mecu. Nisi je opasan protivnik a zna se da se nikad ne predaje ali opet mislim da danas nece imati dovoljno snage da bi se mogao nadati pobedi. Iznenadio me je vec sto je pobedio Feda posle onog maratonskog meca sa Ferrerom, ne moze valjda jos vise iznenaditi
                                Svakako me najvise zanima kako ce Nole da igra. Ako bude na nivou iz prethodnog meca ne bi trebao imati znacajnijih problema... a slobodno moze odigrati jos malo bolje

Comment

Working...
                                X