Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Bas tako, mozda ce doci i do brejk lopti, ali ce u odlucujucim trenucima imati loptu na fh i te lopte ce ici ili u mrezu ili u aut
    On se jednostavno usere kad igra protiv Djokovica ili Nadala, dok protiv Feda veruje da moze do pobede i onda mnogo bolje igra
    Dovoljna je njegova izjava prosle godine posle pobede nad Djokovicem da ni sam ne zna kako je pobedio i da ce sledeci mec protiv njega sigurno izgubiti
    Tome se i nadam ukoliko Nadal opet igra kao danas.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
      Ja moram da priznam da mi je ogromno iznenadjenje to sto mu je Milos uzeo set.
      Gledala sam Raonica protiv Bekera i tamo je igrao katastrofalno, mislila sam da ce mu Nadal dati pat gemova, nikako nisam ocekivala ovakav rezultat, a jos kad citam da je bio ravnopravan u razmenama, onda mi nista nije jasno.
      Ma nije mu ga on uzeo nego mu ga je Nadal bukvalno poklonio sa dve duple servis greske. Imao je Nadal sanse i da ranije zavrsi set ali je na brejk lopte je pravio pocetnicke greske. Dva puta na Milosev drugi servis je slao lopticu u mrezu.
      Sto se tice razmena Milos ga je nekako i dobivao dok je bio na FH strani ali cim bi mu Rafa prebacio teziste na BH gubio bi u 90% slucajeva.

Comment

• @NI
        неко други је поменуо Љубину победу над Рафом, нисам ја, али није то ни важно...

волео бих само да знам о чему су причали Љуба и Милош у вези наступа Милоша са Рафом... да ли су ишли на неку тактику или су једноставно знали да нема шансе и решили да се игра оно што се зна и оно шта су тренирали и унапређивали у милошевој игри?
        Last edited by Žika; 28-03-14, 12:35.
        sigpic

Comment

• Tomica je izmislio tenis za Miloša. Jači sa obe strane, pokretljiviji, na mreži sigurniji, za dlaku slabijeg servisa. Ako je Miloš uzeo set, ne bi bilo iznenađenje da Tomica uzme dva.
          Tomica će igrati bez pritiska, što se ne bi moglo reći za protivnika.
          sigpic

Comment

• Ali će kao takav dati Rafi ono što Miloš ne može-ritam!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Ali će kao takav dati Rafi ono što Miloš ne može-ritam!
              Osim toga, Milos je bolji server od Berdiha. Ima bolju varijaciju servisa. A na kraju krajeva, to je jedino sto Rafa brine protiv njih.

Comment

Ali će kao takav dati Rafi ono što Miloš ne može-ritam!
                Rešenje je izbegavati duge razmene, snagu trošiti racionalno i pravovremeno.
                Naravno lakše je palamuditi sa tastature nego to primeniti u praksi. Deluje mi Tomica zreliji ove sezone, možda je našao #formulu
                sigpic

Comment

• Jeste zreliji i bolji nego ikad vjerovatno...ali kako izbjeći duge razmjene na ovakvoj podlozi...bez 4-5 dobrih FHa on Rafu probiti ne može...pogotovo ne bez spina na FHu kojim bi malo otvorio teren...a da ne kažem da servisom nema nikakvu šansu za jeftinim poenima...

Njihovi dueli poslije Wimbledona 2007. su mi možda i najveće iznenadjenje u tenisu. Tada sam smatrao Berdycha favoritom, a on od tad naniza 15 poraza...pješke
                  Last edited by shminka; 28-03-14, 13:04.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                    Tomica je izmislio tenis za Miloša. Jači sa obe strane, pokretljiviji, na mreži sigurniji, za dlaku slabijeg servisa. Ako je Miloš uzeo set, ne bi bilo iznenađenje da Tomica uzme dva.
                    Tomica će igrati bez pritiska, što se ne bi moglo reći za protivnika.
                    Ja mislim pecke, da je Milos na mrezi bolji od Tomice, nije ni Tomica los, ali Milos od kada igra sa Ljubicicem "igru napred" konstantno forsira i unapredjuje. Tomica je odlican u dublu i to u tandemu sa Stepanekom, ali za njega nikako ne mogu da kazem da ce ikada biti vrhunski volej igrac, dok Milos ima dobre predispozicije da to postane.
                    Last edited by Sandugp; 28-03-14, 13:34.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Tomas nikad nece moci da dobije protiv Nadala tolikoi poena servisom i FHom kao Milos, nikad toliku snagu nece generisati i ocekujem da ga Nadal preskoci tipa 3 i 4. Nadalu smetao vjetar sinoc, ali se u trecem setu nevjerovatno kretao, za korak brzi od lopte sto se ono kaze.
                      sigpic

Comment

• Ali interesantno je kada se porede Tomica i Milos, to sto na ovom nasem pdf-u Tomica ima nadimak koji bi Milosu dobro (da ne kazem bolje pristajao) "Drvo Javorovo". A na zastavi Losmijeve zemlje je upravo list tog drveta Znaci bolje Milosa da pocnemo tako da zovemo, a za Tomicu cemo vec naci neko drugo stablo
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pazite da Tomica večeras sve ne iznenadi, počevši od Nadala
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Bez stabala Sandugp, takve postove brišemo

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Ali interesantno je kada se porede Tomica i Milos, to sto na ovom nasem pdf-u Tomica ima nadimak koji bi Milosu dobro (da ne kazem bolje pristajao) "Drvo Javorovo". A na zastavi Losmijeve zemlje je upravo list tog drveta Znaci bolje Milosa da pocnemo tako da zovemo, a za Tomicu cemo vec naci neko drugo stablo
                              Ma Tomas nema muda, sa nekim drugim drvljadima barem znas na cemu si, izaci ce i lupati po lopti pa sto bude, a kad igra Tomas protiv Nadala znas da ce se Ceh raspasti u barem jednom gemu, vjerovatnije ipak u dva, po setu.

Koliko je neozbiljan najbolje ti pokazuje sto je godinama TOP 10, a ima perioda od po godinu i po bez titule.
                              sigpic

Comment

Jeste zreliji i bolji nego ikad vjerovatno...ali kako izbjeći duge razmjene na ovakvoj podlozi...bez 4-5 dobrih FHa on Rafu probiti ne može...pogotovo ne bez spina na FHu kojim bi malo otvorio teren...a da ne kažem da servisom nema nikakvu šansu za jeftinim poenima...

Njihovi dueli poslije Wimbledona 2007. su mi možda i najveće iznenadjenje u tenisu. Tada sam smatrao Berdycha favoritom, a on od tad naniza 15 poraza...pješke
                                Veci od duela Rafe i Federera?

Meni su i jedni i drugi jednako iznenadjenje. I svodi se na isto. Jednom kada Rafa nadje pravu taktiku za protivnika, a nasao je i za Federera i za Tomasa, on ce to taktiku svaki put sa istm zarom sprovesti u praksi. S vremenom protivnici dobiju kompleks i pocnu sami vjerovati da su nemocni.

Teniski gleadano Tomas bi morao moci da naudi Nadalu. Ali jednostavno ne moze. Sto je gore, i pored toga sto se Berdih popravlja, on je sve vise i vise nemocan protiv Nadala.

Comment

Working...
                                X