Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Miami 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa moram da priznam da mi je ogromno iznenadjenje to sto mu je Milos uzeo set.
Gledala sam Raonica protiv Bekera i tamo je igrao katastrofalno, mislila sam da ce mu Nadal dati pat gemova, nikako nisam ocekivala ovakav rezultat, a jos kad citam da je bio ravnopravan u razmenama, onda mi nista nije jasno.
Sto se tice razmena Milos ga je nekako i dobivao dok je bio na FH strani ali cim bi mu Rafa prebacio teziste na BH gubio bi u 90% slucajeva.
Comment
-
@NI
неко други је поменуо Љубину победу над Рафом, нисам ја, али није то ни важно...
волео бих само да знам о чему су причали Љуба и Милош у вези наступа Милоша са Рафом... да ли су ишли на неку тактику или су једноставно знали да нема шансе и решили да се игра оно што се зна и оно шта су тренирали и унапређивали у милошевој игри?Last edited by Žika; 28-03-14, 12:35.sigpic
Comment
-
Tomica je izmislio tenis za Miloša. Jači sa obe strane, pokretljiviji, na mreži sigurniji, za dlaku slabijeg servisa. Ako je Miloš uzeo set, ne bi bilo iznenađenje da Tomica uzme dva.
Tomica će igrati bez pritiska, što se ne bi moglo reći za protivnika.sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostAli će kao takav dati Rafi ono što Miloš ne može-ritam!
Naravno lakše je palamuditi sa tastature nego to primeniti u praksi. Deluje mi Tomica zreliji ove sezone, možda je našao #formulusigpic
Comment
-
Jeste zreliji i bolji nego ikad vjerovatno...ali kako izbjeći duge razmjene na ovakvoj podlozi...bez 4-5 dobrih FHa on Rafu probiti ne može...pogotovo ne bez spina na FHu kojim bi malo otvorio teren...a da ne kažem da servisom nema nikakvu šansu za jeftinim poenima...
Njihovi dueli poslije Wimbledona 2007. su mi možda i najveće iznenadjenje u tenisu. Tada sam smatrao Berdycha favoritom, a on od tad naniza 15 poraza...pješkeLast edited by shminka; 28-03-14, 13:04.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostTomica je izmislio tenis za Miloša. Jači sa obe strane, pokretljiviji, na mreži sigurniji, za dlaku slabijeg servisa. Ako je Miloš uzeo set, ne bi bilo iznenađenje da Tomica uzme dva.
Tomica će igrati bez pritiska, što se ne bi moglo reći za protivnika.Last edited by Sandugp; 28-03-14, 13:34.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Tomas nikad nece moci da dobije protiv Nadala tolikoi poena servisom i FHom kao Milos, nikad toliku snagu nece generisati i ocekujem da ga Nadal preskoci tipa 3 i 4. Nadalu smetao vjetar sinoc, ali se u trecem setu nevjerovatno kretao, za korak brzi od lopte sto se ono kaze.sigpic
Comment
-
Ali interesantno je kada se porede Tomica i Milos, to sto na ovom nasem pdf-u Tomica ima nadimak koji bi Milosu dobro (da ne kazem bolje pristajao) "Drvo Javorovo". A na zastavi Losmijeve zemlje je upravo list tog drveta Znaci bolje Milosa da pocnemo tako da zovemo, a za Tomicu cemo vec naci neko drugo stablosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostAli interesantno je kada se porede Tomica i Milos, to sto na ovom nasem pdf-u Tomica ima nadimak koji bi Milosu dobro (da ne kazem bolje pristajao) "Drvo Javorovo". A na zastavi Losmijeve zemlje je upravo list tog drveta Znaci bolje Milosa da pocnemo tako da zovemo, a za Tomicu cemo vec naci neko drugo stablo
Koliko je neozbiljan najbolje ti pokazuje sto je godinama TOP 10, a ima perioda od po godinu i po bez titule.sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostJeste zreliji i bolji nego ikad vjerovatno...ali kako izbjeći duge razmjene na ovakvoj podlozi...bez 4-5 dobrih FHa on Rafu probiti ne može...pogotovo ne bez spina na FHu kojim bi malo otvorio teren...a da ne kažem da servisom nema nikakvu šansu za jeftinim poenima...
Njihovi dueli poslije Wimbledona 2007. su mi možda i najveće iznenadjenje u tenisu. Tada sam smatrao Berdycha favoritom, a on od tad naniza 15 poraza...pješke
Meni su i jedni i drugi jednako iznenadjenje. I svodi se na isto. Jednom kada Rafa nadje pravu taktiku za protivnika, a nasao je i za Federera i za Tomasa, on ce to taktiku svaki put sa istm zarom sprovesti u praksi. S vremenom protivnici dobiju kompleks i pocnu sami vjerovati da su nemocni.
Teniski gleadano Tomas bi morao moci da naudi Nadalu. Ali jednostavno ne moze. Sto je gore, i pored toga sto se Berdih popravlja, on je sve vise i vise nemocan protiv Nadala.
Comment
Comment