Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@dreamy
Aca je dobar momak ;) Mozemo mi da se salimo koliko nam volja, ali on je dobar momak
Kazes bice riba za nekoliko godina. Grijesis, vec ih on ima dosta. Covjek dosao ovamo kod mene u CG i haos napravio. Sve djevojke su bile njegove. Meni nista nije ostalo Cak je i matori Vladan ostao bez djevojaka. Mada i njega nece, omatorio je previse
Malo smo pretjerali, tj ja sam pretjerao. Ukljucilo me nesto nocas
Laku noc, fino spavajteEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostJa ne bih, nego mi javio u inbox da je pio pivo Odmah se pohvalio
Hvala Ivane.. aj' moze meni jedan vinjak! Znam ko ce se pridruziti, da ne pijem sama.. Pivo nesto ne volim
Napokon si shvatila koje je pravo pice
Mora da se zabrani rijec Multivita na ovom forumu,stvarno su neki precerali
Ajte u 'aljine vise,da radite nesto ne bi zujali po netu do 4 ujutrosigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostOdakle sad ovo jos me ovako indirektno prozivas
Mora da se zabrani rijec Multivita na ovom forumu,stvarno su neki precerali
Ajte u 'aljine vise,da radite nesto ne bi zujali po netu do 4 ujutro
Ali covjece moras priznati da te provaljujem majstorski. Gulbis, pa vinjak... Cccccc
I da, ovo za posao, nemamo svi vezu ko ti, pa da radimo sta hocemo(ovo ti je rekao i Adin cini mi se, i njega si napao kao sada mene,aooo). Pusti se tih izjava
Ili mozda, kad malo bolje pogledam, po pitanju posla svi smo mi isti, zar ne VladaneEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Ona mene proziva iz zadovoljstva.Vidis da oce na pice sa zgodnim,markantnim muskarcem.Za razliku od nje ti mene prozivas iz bezobarzluka jer zelis da me otrujes!Ja tebe ne prozivam,ja se samo branim
Ne budi ljubomoran.Nije sve bas ni meni lako.Danas nisam isao zbog tenisa.Nisam ni juce.A zelio sam da vidim drage ljude na poslu,kolege.Zbog obaveza nisam mogao.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOna mene proziva iz zadovoljstva.Vidis da oce na pice sa zgodnim,markantnim muskarcem.Za razliku od nje ti mene prozivas iz bezobarzluka jer zelis da me otrujes!Ja tebe ne prozivam,ja se samo branim
Ne budi ljubomoran.Nije sve bas ni meni lako.Danas nisam isao zbog tenisa.Nisam ni juce.A zelio sam da vidim drage ljude na poslu,kolege.Zbog obaveza nisam mogao.
Ja tebe zelim da otrujem? Hmmm... Da zelim, dao bih ti jednu Cedevitu, ubila bi te na licu mjesta.
I tebi je to problem, sto nisi mogao da vidis prijatelje na posli? Eeee blago tebi. A kako je meni, moram da ustanem sjutra u 13:00 h, jer mi se najavio prijatelj iz PG-a da dolazi.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOna mene proziva iz zadovoljstva.Vidis da oce na pice sa zgodnim,markantnim muskarcem.Za razliku od nje ti mene prozivas iz bezobarzluka jer zelis da me otrujes!Ja tebe ne prozivam,ja se samo branim
Ne budi ljubomoran.Nije sve bas ni meni lako.Danas nisam isao zbog tenisa.Nisam ni juce.A zelio sam da vidim drage ljude na poslu,kolege.Zbog obaveza nisam mogao.
Kako to da nije primljena u LEPE? Primjećujem neke kvalitete, pa se nadam da se razmatra ta mogućnost.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View Post@dreamy
Aca je dobar momak ;) Mozemo mi da se salimo koliko nam volja, ali on je dobar momak
Kazes bice riba za nekoliko godina. Grijesis, vec ih on ima dosta. Covjek dosao ovamo kod mene u CG i haos napravio. Sve djevojke su bile njegove. Meni nista nije ostalo Cak je i matori Vladan ostao bez djevojaka. Mada i njega nece, omatorio je previse
Originally posted by Vladan View PostOdakle sad ovo jos me ovako indirektno prozivas
Ajte u 'aljine vise,da radite nesto ne bi zujali po netu do 4 ujutro
Originally posted by majabl View PostKo im kaze...
Originally posted by Ivan Piper View PostHahahahahahahaaha, i posle ti kazes njoj da ona tebe indirektno proziva. A sta ti radis meni?
Originally posted by Vladan View PostOna mene proziva iz zadovoljstva.Vidis da oce na pice sa zgodnim,markantnim muskarcem.
Originally posted by notorious View PostKako to da nije primljena u LEPE? Primjećujem neke kvalitete, pa se nadam da se razmatra ta mogućnost.
Au kol'ki citat! Koristim post i da posaljem Aci za dobro jutro....
Comment
Comment