Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Originally posted by asprilja View Post
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAu, asprilja, neams srece... Znam forumasicu koja bi se zbog ovoga zaljubila u tebe. Al ne pojavljuje se vec vise meseci... Jbg, nece te...Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNisi se ti Vanja jos dobro napio ako ne gotivis sprsku macehu ime joj Dragana
Da ne pijes ti mozda uz one narkomane Iron Maiden, Nirvana, Metalika ili ne daj boze Menson ime mu Merilin ?
Slusam jace stvari, ali ne to sto si ti pomenuo, Linkin Park, malo Drum&Bass, reage, tj. Damian Marley, ponekad oca mu Boba... Van Gogh od nasih, to je to. U drustvu najvise volim Zdravka Colica, sarene pesme, a sve dobre i njegov glas - savrsen. Peva kao kad ja resavam staticke dijagrame, kao sto RF igra tenis, da bude jasnije...
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNisi se ti Vanja jos dobro napio ako ne gotivis sprsku macehu ime joj Dragana
Da ne pijes ti mozda uz one narkomane Iron Maiden, Nirvana, Metalika ili ne daj boze Menson ime mu Merilin ?Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostI dont drink! Budala kao sto sam ja ne mora da se napije da bi mu bilo zanimljivo...
Slusam jace stvari, ali ne to sto si ti pomenuo, Linkin Park, malo Drum&Bass, reage, tj. Damian Marley, ponekad oca mu Boba... Van Gogh od nasih, to je to. U drustvu najvise volim Zdravka Colica, sarene pesme, a sve dobre i njegov glas - savrsen. Peva kao kad ja resavam staticke dijagrame, kao sto RF igra tenis, da bude jasnije...Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostSto brate izvredja Colu tako ? Ove bubnjeve i baseve, ajde jos nekako, ovaj Linkin Park je tako sesti razred za alternativne momke, a ne slusam ni oca mu Boba, ali postovanje u vidu rispekta za oca mu Boba.
Originally posted by Vladan View Post
Comment
Comment