Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • U zvezdi se vec do sad profilisalo da ce se sve vrteti oko rocestija i bjelkana/pere, uz nadu za Feldina. Nama bi Rade dobro dosao, ali verovatno ne bi imao neku domino ulogu jer on nema sigurne poene u rukama ili neki drugi segment u kojem je dominantan. On je jedan od onih igraca kome bi bolje legao NBA i sablonska uloga sa manjom minutazom, od evropske kosarke gde se od stranca ocekuje da nosi ekipu. A to dal ce se naigrati to zavisi najvise od njega.

    Comment


    • Originally posted by mmajstor View Post
      U zvezdi se vec do sad profilisalo da ce se sve vrteti oko rocestija i bjelkana/pere, uz nadu za Feldina. Nama bi Rade dobro dosao, ali verovatno ne bi imao neku domino ulogu jer on nema sigurne poene u rukama ili neki drugi segment u kojem je dominantan. On je jedan od onih igraca kome bi bolje legao NBA i sablonska uloga sa manjom minutazom, od evropske kosarke gde se od stranca ocekuje da nosi ekipu. A to dal ce se naigrati to zavisi najvise od njega.
      bold 1: rekao bih da rocesti ne bi imao nista protiv da se manje trosi i da ima u petorci jos jednog igraca koji ume da ubaci loptu u kos. a i bjelica sa manje lopte u rukama svakako zvuci kao win
      bold 2: zagorac je zapravo igrac kome je dosta potrebna lopta u rukama, sto se videlo i dok je u megi bio. za tog nekog nba specijalistu gde ga ti vidis on bi morao da ima izrazenu neku karakteristiku koja ga profilise za tu ulogu. takvi su danas u nba obicno 3&D igraci koji znaju da peglaju odbranu i ubace otvorenu trojku. rade je vise olraund tip igraca, radi od svega po malo, samo ne na tom vrhunskom nivou koji zahteva nba

      Comment


      • Gledao sam zadnji pripremni mec Memfisa, i Zagorac je bio odlican.
        Cak su i komentatori veoma pohvalno pricali o njemu, pa sam negde i iznenadjen ako ga otuste.
        On bi za nas bio top pojacanje. Samo je problem, sto je ovaj tim "skarabudzen", pa na svakoj poziciji skripi a imamo 15 igraca.

        Comment


        • Originally posted by djuras View Post
          . rade je vise olraund tip igraca, radi od svega po malo, samo ne na tom vrhunskom nivou koji zahteva nba
          Bojim se da nije ni na nivou koji trazi i evroliga. Sta znam, on je za mene veliki znak pitanja i nedoumica... ne bi me cudilo da od njega i ispadne nesto, ali isto tako me ne bi cudilo ni da ode u zaborav. Prosle sezone kada mu je dat prostor da igra nije cak bio ni najdominantniji igrac mege a kamoli da to bude u nekom ozbiljnijem klubu i ozbiljnijem takmicenju. Da se islo old school putem on bi jos neko vreme trebalo da provede u takvim klubovima i stice samopouzdanje, ili da je prosle sezone dosao u Zvezdu pa da proba Guduricevim putem, ali ova danasnja deca oce odmah u NBA.

          Comment


          • Aman zaman, ako se i bude vraćao ovamo, neće kod nas nego u Partizan. Mutina košarkaška filozofija je bukvalno nacrtana na njega, a igraju i EC, nije da je baš nevidljivo takmičenje.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

            Comment


            • Prošle sezone je Miško "prikočio" sa njegovim igranjem kad je već dogovoren angažman u NBA da se spreči neka povreda, a istovremeno je data šansa Čančaru. Ovo "oldschool put" ne pije vodu više, primeri samo iz našeg regiona su mnogobrojni, Jokić, Nurkić, Žižić, Luvavu, Bender... Sa 22 godine, pa i ranije dosta dobro se procenjuje da li je igrač za NBA ili nije, čak i na samu naznaku talenta Amerikanci će da dovedu igrača i dati mu šansu.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

              Comment


              • Isuse, ovo za Bilana izgleda stvarno ozbiljno. Necu moci da podnesem toliku kolicinu neatleticnih visokih u ekipi ako dodje. Jos Mirzu Begica da dovedemo i da kompletiramo SFRJ mrtve belce. (on vazi za dva, Bosanac koji igra za Sloveniju).

                Comment


                • Neko će morati ovo da plati...
                  U nizu od narednih 4 se jedino CD-vita nazire kao slamka.
                  Ako se na njima ne povežemo i dobijemo to, teško bude ispravke na Himkiju i Makabiju.
                  Tada je to niz od 6 izgubljenih...i plašim se da faktura ide dire-kt-no Alimpiju.
                  Taj derbi nam je mera, a nek EL ide kako mora, jer već nakon Brose-a idemo na Unikahu-CSKA-Oly.

                  Comment


                  • Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                    Isuse, ovo za Bilana izgleda stvarno ozbiljno. Necu moci da podnesem toliku kolicinu neatleticnih visokih u ekipi ako dodje. Jos Mirzu Begica da dovedemo i da kompletiramo SFRJ mrtve belce. (on vazi za dva, Bosanac koji igra za Sloveniju).
                    Otkud sada to?

                    Comment


                    • Originally posted by Jimi22 View Post
                      Otkud sada to?
                      I ja se pitam. Mislim, to se promeni u sekundi i verujem da bi ga potpisali da su toliko zeleli. Navodno je dogovor tu negde, ali nadam se da to stoji sa strane kao opcija ukoliko neki skocko ne doskoci na Mali Kalemegdan.

                      Comment


                      • Originally posted by dekkard View Post
                        . Ovo "oldschool put" ne pije vodu više, primeri samo iz našeg regiona su mnogobrojni, Jokić, Nurkić, Žižić, Luvavu, Bender..
                        Ne pije vodu za pobrojane, deca izuzetnih fizikalija ili IQ (Joka) jos u ranim godinama. Pritom Nurka izbaci, on se zesce ispreznojavao u Cedeviti. Ali Rade nema taj kvalitet.... barem ne jos. Za neke igrace mislim da je old school ipak bolji put, put kojim prolazi Guduric Fmp-Zvezda-Fener-? Ili Bogdanovic, Zitko -Partizan-Fener-Sakramento. Ili Kalinic, Bradulja, Teo.
                        Zamisli da je Teo otisao sa 22 u Nba... a verovatno je imao poziv kao najperspektivniji plej u evropi. Ostali bi od njega samo dugmici.

                        Comment


                        • Nurkić je otišao u NBA sa 20 godina i 3 meseca, nigde se on nije "ispreznojavao". Što se tiče Gudurića odmah može da se kaže da on nije kvalitet za NBA (nije ni Bogdan Bogdanović, njega je čisti sportski nepotizam doveo do NBA, to će se tek videti). Raduljica je bio i znamo svi kako je neslavno prošao. Što se Tea tiče, on će pretpostavljam imati status koji je imao na primer Sabonis kad je otišao u poznim godinama. Obojica su mogla ranije da odu, ali su imali neke druge motive da ostanu u Evropi.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                          Comment


                          • Meni bi ovo za Bilana bilo totalno nerealno.
                            Jos ako se secate njegove izjave od ne tako davno,da treba proci jos dosta vremena da bi jedan hrvatski kosarkas presao u srpski klub...

                            Comment


                            • Originally posted by Amon RA View Post
                              gledam sad malo skedjul, bice bas veselo™ u narednom periodu..

                              vec smo vezali dva poraza, slede barsa, @ceda, @himki, sto ce reci jos tri vrlo verovatna poraza u najavi..

                              missim histerija kod fenova je vec uveliko pocela, a nakon cede tj mozebitnog cetvrtog poraza u nizu, ocekujem totalnu katarzu™ i teranje svih zivih u pm od trenera do pere, al ce mi prvenstveno biti interesantno ispratiti reakciju covica, tj dal ce se i dalje praviti kul™..

                              naravno nadamo se nekoj pobedi u naredna dva duela, ali.. muhamed
                              Cetiri, posle ide Makabi. Bice ruzno gledati 6 uzastopnih poraza, ali opet, mozda i isprave neke greske.

                              Originally posted by Manda77 View Post
                              Posto je sve izvesnije da ce Zagorac da dobije otkaz u Menfisu bilo bi dobro da pokusamo da ga dovedemo.Keselju se zahvaliti za nista uradjeno, jednom nogom u guzicu.
                              To kosta. Ugovor je potpisan i ne moze se tek tako raskidati. Ne znam sta se ovde toliko ocekivalo od Keselja. Znalo se da ce uzeti nekih 5-10 minuta u ABA maksimalno. Dosao je da ne igra nista i uzme neke pare, to je sve. Secam se kako su se neki ljudi izjasnjavali protiv dovodjenja cetvorke. Po njima bi vizija naseg frontcourta bila ovakva:

                              Jankovic, Simanic, Keselj (3/4)
                              Bjelica(5/4), Lessort, Jovanovic

                              Koliko je to bila smesna procena najbolje govori minutaza Pere i Bjelice do sada.

                              Originally posted by MannyCalavera View Post
                              Ima ekipa kojima treba 3ka, ili tweener SG/SF (Moze Rade i beka da izgura jer ima fizikalije i ball handling). Vec sam pomenuo neke:

                              - Baskonia ima samo Timmu na 3, Garino je povredjen itd.
                              - Bamberg silom prilika gura Bryce Taylora na 3, a alternative su Heckmman i sl.
                              - Unicaja ima mislim samo Dani Dieza na 3.

                              Plus tu vek mozes da racunas i neki Maccabi i Armani koji vole da gomilaju
                              Baskonia ocekuje cetvorku sa ovog cutta, nekog Amera. Unicaja ima Waczynskog, a moze tu da igra i Brooks, kao i Milosavljevic.
                              Nisam bio za Zagorca ranije, nisam ni sada. Ne donosi nikakvu odbranu, nije klasican rudar, a opet nije ni klasa tipa Roch da moze da ima loptu u rukama i bude glavna opcija.
                              Last edited by blond; 17-10-17, 01:06.
                              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

                              Comment


                              • Zagorac i bilan na dve godine sa izlaznim klauzulama na 600k i da se udaramo nogom u dupe

                                Comment

                                Working...
                                X