Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Feldin je defititivno igrao pod rucnom, a i Rocesti je bio primoran jer pola njegovih akcija igraci nisu mogli da isprate, Neverovatno sa kojom lakocom probija prvu liniju odbrane i deli asistencije. Kao sto rekoh, da imamo jos ko da pogodi trojku ili utrci pod kos bilo bi fantasticno.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostKako??????
Da je za trenera EL ekipe postavljen trener koji u karijeri nije odigrao Evropski mec, koji nikada nije trenirao iole ozbiljan tim, coveka koji nije u toku trenerske karijere bio barem pomocnik nekom iskusnom treneru, coveka koji je mladji od nekoliko igraca, coveka koji nikada nije kao trener osvojio neki turnir, coveka koji nikada u toku igracke karijere nije ima za trenera nekog iskusnog stratega od koga bi ucio.
Svakako da nije ista situacija kao sa Alimpijevićem, ali dajte ljudi makar malo pozitive, šta ste se uhvatili samo da kukate i mračite? Svima je valjda bilo jasno da će trebati vremena i strpljenja, polako, biće to sve dobro na kraju, opustite se malo.Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
Comment
-
Originally posted by Talični Tom View PostMožete da pričate šta hoćete,ali posle duže vremena i mnogo godina u jednoj EL ekipi
ponovojašu i vedre i oblače Bjelkan i Kešelj.Ovaj prvi bar nam daje brojke,statustiku a ovaj
drugi ne zna da li je pošao ili je došao.ALi i pored toga dečko ima minute kao da je Ljulj lično.
Daš šansu malom Lazareviću dečko je iskoristio u potpunosti,odligrao sjajnu odbranu,pokazao stav i energiju,
ali ga je šef nagradio posle da gleda iskusnog Keša kako dominira . Ludilo opšte.
Ja ne mogu da prihvatim da Kešelj igra u jednoj evroligaškoj ekipi po 30 min.Pa taman to bila prijateljska ili
neki bezvezan turnir.
Comment
-
Originally posted by blek hils View PostNema teorije. To je jedna amaterska ekipa, koja čak nije ni indijanska već kvaziindijanska.Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJbt ali Pridjoni ima vise iskustva nego Alimpije godina. Nije za poredjenje.
Jedva je čekao da oplete po treneru i predsedniku kluba.
Doduše na jako fini način.
Okolo i uvijeno u lep celofan.
I naravno ima argumente i za Priđonija,jer znamo da je svaki vrhunski igrač bio i vrhunski trener.
ALi u kurcu.Last edited by Talični Tom; 24-09-17, 19:42.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJel zna neko slican slucaj kao kod nas.
Da je za trenera EL ekipe postavljen trener koji u karijeri nije odigrao Evropski mec, koji nikada nije trenirao iole ozbiljan tim, coveka koji nije u toku trenerske karijere bio barem pomocnik nekom iskusnom treneru, coveka koji je mladji od nekoliko igraca, coveka koji nikada nije kao trener osvojio neki turnir, coveka koji nikada u toku igracke karijere nije ima za trenera nekog iskusnog stratega od koga bi ucio.
Bez da me neko pogresno shvati ali me interesuje ovaj podatak.
Comment
Comment