Ma ne sviđa mi se ovo lutanje u magli uopšte, pogubili su konce 100%, ali tako prolaze šibicari...ne razumem zašto čuva ono malo govno kao da mu je nepriznati sin, pa Top ne bi ni u ludilu mogao gore da prođe da ga sada postave....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Ganac View PostMa ne sviđa mi se ovo lutanje u magli uopšte, pogubili su konce 100%, ali tako prolaze šibicari...ne razumem zašto čuva ono malo govno kao da mu je nepriznati sin, pa Top ne bi ni u ludilu mogao gore da prođe da ga sada postave....
Comment
-
-
Možemo mi i Uvalina da pitamo...on je ono, Zvezdin vojnik a i nije loš trener i rekao bih da bi imao veće šanse da osvoji KLS od ovog prepotenka.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMožemo mi i Uvalina da pitamo...on je ono, Zvezdin vojnik a i nije loš trener i rekao bih da bi imao veće šanse da osvoji KLS od ovog prepotenka.
Comment
-
Enis ugovor na 3 godine...i sporazumni raskid - ko ce za ovaj "deal" sa Miskom da odgovara?
Nemojte Uvalina molim vas....nikakve Bakije, Mikije, itd, vec trenera sa iskustvom u Evropi (Ivanovic, Obradovic, Trinkijeri) ili Covic da pusti nekom drugom da radi. Samo nemojte polovnjake.
Comment
-
Citam ljudi teraju rocestija, samo jedno pitanje jel navijaci klivlenda trebaju da teraju lebrona jer su pukli od pejsersa? Cisto onako pitam jer i klivlend ima pajsera na klupi i jer lebron ima odvratne saigrace? Takodje me zanima da li su lejkersi trebali dw sutnu Kobija kada je igrao sa voltonom, kvwmijem braunom i kompanijom?
Comment
Comment