Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dejan Radonjić danas putuje u Kinu gde će 6 dana sa Italijanom Vitućijem i Spancem Orengom biti predavač na Euroliginoj klinici u Sijamenu. Bravo za Radonju.

    Comment


    • Ako nemaš dobre handlere, igraš košarku sa manje driblinga. Motion offense, dosta kretnji u napadu, dobar spacing, pas igra, blokovi i ulazi/katovanja. Teško da ćemo mi igrati 3-out 2-in, a sa Lesorom na parketu možemo 4-out 1-in. Verovatno ćemo dosta igrati sa open postom, sa svih 5 napolju, što našim visokim igračima tipa Bjelice i Antića odgovara. Nisam uspeo kako treba da vidim tandem J&J, tj. kako se oni uklapaju u tu napadačku postavku.

      Comment


      • Antić za SK: Moja poslednja sezona u mojoj Zvezdi!

        Autor
        Darko Plavšić
        Podeli
        0
        U OVOJ VESTI


        KK Crvena Zvezda mts
        Nedavno je napunio 35 godina i vratio se u klub koji voli i koji je prethodno napustio 2007. godine – Pero Antić nedavno je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a u razgovoru za Sport klub otkrio je da će mu predstojeća sezona najverovatnije biti poslednja u karijeri.
        Izvor: SK
        “Sad sam 12 godina stariji u odnosu na prvi dolazak, prelepo je biti ponovo u klubu koji volim – mislim da će ovo biti poslednja godina moje karijere, da završim u Zvezdi kao što sam i hteo. U odnosu na moj prvi period, klub se izdigao na svakom mogućem nivou – marketinški, biznis, pa i rezultatski, a nadam se da ćemo mi da nastavimo niz uspeha i da radujemo navijače“, počeo je makedonski centar priču za Sport klub.

        Antić se odrekao mnogo bogatijeg ugovora kako bi ponovo nosio Zvezdin dres, a zbog toga se ni najmanje ne kaje.

        POVEZANO
        Alimpijević: Ne treba nam teret prošlih rezultata
        “Jeste, došao sam na svoje insistiranje i odrekao sam se velikog dela ugovora, ali nije sve u novcu na kraju krajeva. Želim da završim karijeru kako treba, u klubu u kojem sam opušten i igram za navijače, a i blizu sam kuće“.

        Od Pera mnogi očekuju da na parketu i u svlačionici bude produžena ruka trenera Dušana Alimpijevića, a on je spreman da ispuni svaku ulogu koja mu bude namenjena.

        “Vrhunski su talenti trenutno u Zvezdi, svi su izvanredni momci i zaista ne mogu nikoga da izdvojim. Atletski su sjajni, a na meni je da pomognem iskustvom, stvartima koje sam ja radio tokom karijere i stvaranjem hemije jer bez hemije nema rezultata. Naravno, kada uđem na teren, minut, dva ili deset, uradiću sve što mi telo dozvoljava. Trener odlučuje o minutaži, zavisi od osećaja i situacije u igri. Svako treba da zna ulogu u timu – ako si igrao po 30 minuta, pa ne igraš, nema ljutnje tu. Tim u kojem svako zna gde mu je mesto često ima uspehe“.

        View image on Twitter
        View image on Twitter
        Follow
        KK Crvena zvezda ✔ @kkcrvenazvezda
        We are the team! #ELMediaDay
        10:33 AM - Sep 20, 2017
        3 3 Replies 85 85 Retweets 481 481 likes
        Twitter Ads info and privacy

        Crveno-beli su nedavno pobedili Lokomotivu Kubanj u pripremnom meču, od petka do nedelje igraju turnir na Kritu (prenosi na Sport klubu) i polako se stvara fizionomija tima.

        “Trener Alimpijević voli agresivnu igru u odbrani, a onda se se mnogo trči, što meni ne odgovara“, kaže Antić uz smeh, “Šalim se… Mislim da će odbrana biti zaštitni znak ove ekipe, ko god dođe kod nas, da kaže na prvom skautingu da je odbrana zaštitni znak Zvezde. Alimpijević je mlad trener, ovo mu je prvo evroligaško iskustvo, ali vidi se da zna košarku i da živi za nju, potrebni su samo strpljenje i vera“.

        Crveno-beli su prošle sezone u Evroligi imali skor 16-14, ali im je plasman u plej-of izmakao za dlaku.

        “Još nismo kompletni. Lazić se sada vratio, ali leči povredu, bilo je još povreda, a i Ročesti se nedavno priključio. Kada se svi okupimo, mislim da ćemo uz navijače biti dobra ekipe i da ćemo ostvarivati dobre rezultate – nećemo sada da govorimo o fajnal-foru ili nečemu sličnom, idemo trening po trening, utakmicu po utakmicu i da napredujemo svakim danom. Verujem u ovaj tim – i prošle i pretprošle sezone svi su govorili da će Zvezda biti poslednja, a Zvezda je dobila sve velikane, zato je košarka interesantan sport. Nadam se najboljem“, zaključio je Antić za Sport klub.
        http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleag...oj-Zvezdi.html
        Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

        Comment


        • Ne mogu da docekam pocetak sezone.
          Ja sam covek fin i suptilan.

          Comment


          • Sutra krit?

            Comment


            • Originally posted by Jimi22 View Post
              Takodje sto se tice igraca prvih 12,izuzev Rocestija,Feldina i Radicevica,ball handling jako upitan...
              Pa i prosle sezone je bilo tako, osim Jovica, Woltersa, Gudurica i Jenkinsa ostali nisu vodili loptu. Nemamo zamenu za Guduru ove godine i to je to. Nadam se da ce svi igraci, narocito na 1 i 2 ostati zdravi, pa da pokusamo nemoguce u el.

              Meni se svidjaju oni plavi dresovi. Njih ce valjda nositi protiv Olimpijakosa i drugih ekipa koje nose crveno belu kombinaciju. Nema tu mnogo mudrosti, ili crvena i bela garnitura (klasicna, kao sto nose skoro svi klubovi), ili dva na strafte i jedan koji mora da bude druge boje. Bolje plava nego zlatna ili tako nesto bezveze.
              You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

              Comment


              • Originally posted by crni_redstar View Post
                Sutra krit?

                Da, Sportklub 1 prenosi:

                17:00 -> Uniks - Makabi
                19:30 -> Olimpijakos - Zvezda
                Ja sam covek fin i suptilan.

                Comment


                • Originally posted by Dobar Los Milos View Post
                  Da, Sportklub 1 prenosi:

                  17:00 -> Uniks - Makabi
                  19:30 -> Olimpijakos - Zvezda
                  Ko ne igra? Antic, Lazic, Keselj, jos neko?

                  Rochestie, Radicevic?
                  Feldeine, Dobric?
                  Dangubic, Davidovac, Lazarevic
                  Bjelica, Jankovic
                  Lessort, Jovanovic, Apic

                  Nesto ovako?
                  You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

                  Comment


                  • Sezonske ulaznice ponovo u prodaji!
                    KK Crvena zvezda mts nastavlja prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2017-2018. Prodaja od 25.septembra do 15.oktobra.

                    KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, da nakon dvomesečne pauze, nastavlja prodaju sezonskih ulaznica, za takmičarsku sezonu 2017-2018.

                    Klub je tokom leta vredno radio, i oformio respektabilan sastav za velike izazove koji crveno-beli tim očekuju na terenu u tri takmičenja. Zato je podrška koju tim godinama ima sa tribina, važna i ove sezone, kako bi se zacrtani takmičarski ciljevi i ostvarili!

                    Prvi tim KK Crvena zvezda će ove sezone, koja zvanično počinje 29.septembra utakmicom sa "Mornarom" u Beogradu, odigrati preko 40 utakmica na svom terenu... Uz sezonsku ulaznicu za sezonu 2017/2018 benefiti su zato veliki!

                    Obezbeđeno je najmanje 15 evroligaških spektakla u dvoranama ’’Aleksandar Nikolić’’ i ’’Kombank areni’’, kao i sve utakmice ABA lige i domaćeg prvenstva u kojima će crveno-beli biti domaćini.



                    Klub napominje da će prvi tim veći broj utakmica do januara 2018.godine odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić”.

                    Pojedinačne ulaznice za utakmice Evrolige prodavaće se po znatno višim cenama zbog ograničenog kapaciteta dvorane. Cene ulaznice za tu priliku biće objavljivane od meča do meča.

                    Prodaja sezonskih ulaznica počinje od ponedeljka 25.septembra i trajaće do 15.oktobra, a karte će se u regularnoj prodaji, prodavati po ovim cenama:

                    TRIBINE A, B, C i D, - 21.000 dinara
                    PARTER B i PARTER 4, - 34.000 dinara
                    PLAVA LOŽA, - 60.000 dinara
                    BELA LOŽA, - 47.000 dinara
                    LOŽA, - 73.000 dinara
                    COURT SEAT - 268.000 dinara
                    COURT SEAT (2.red) – 203.000 dinara
                    BOČNI COURT SEAT – 156.000 (1.red) i 126.000 (2.red), 96.000 (3. red).

                    Prodaja sezonskih ulaznica obavljaće se svakog radnog dana od 12-20 časova, i subotom od 10-18 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Takođe, prodaja sezonskih ulaznica za partere (parter B i parter 4) i tribine (A,B,C i D), vršiće se i u TC "Ušće” (prodajno mesto Eventima).

                    Takođe, Online prodaja će biti omogućena preko sajta Eventima od prvog dana prodaje, a formular za takvu vrstu kupovine možete pronaći ovde (link)

                    http://www.kkcrvenazvezda.rs/e_files...02017-2018.pdf


                    Ovom prilikom, klub podseća na još nekoliko benefita koje imaju vlasnici sezonskih ulaznica:

                    - Za vlasnike sezonskih karata od prethodne sezone, važi popust od 1.000 RSD.

                    - I ove sezone je organizovana tradicionalna "tiket liga”, a prvih sto takmičara će biti nagrađeni od strane kluba i sponzora po završetku Super lige Srbije, kada se obračunaju svi poeni.

                    - Godišnje ulaznice za sezonu 2017/2018 će osim gotovinom moći da se kupe platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA biće omogućena kupovina na tri ili šest mesečnih rata.

                    Nova sezona, novi tim, nove pobede, stare navike i stari ciljevi!

                    KK Crvena zvezda mts
                    http://www.kkcrvenazvezda.rs/sezonsk...1-09-2017.html
                    Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

                    Comment




                    • Comment


                      • Originally posted by canarian View Post
                        Ko ne igra? Antic, Lazic, Keselj, jos neko?

                        Rochestie, Radicevic?
                        Feldeine, Dobric?
                        Dangubic, Davidovac, Lazarevic
                        Bjelica, Jankovic
                        Lessort, Jovanovic, Apic

                        Nesto ovako?
                        Laza i Pero ne igraju, za Keselja ne znam i ne vidim zasto ne bi igrao. Ali opet, napokon ih gledam.
                        Ja sam covek fin i suptilan.

                        Comment


                        • Originally posted by Manda77 View Post




                          Enemiks mu je sad natovario i zadnji kamen na ramena!
                          Ja sam covek fin i suptilan.

                          Comment


                          • Apica kad vidim i na klupi vec mi nije dobro ..a kad udje u igru

                            Comment


                            • Milko kao vino - 23, 21, 16, 24… Nastaviće se

                              pre 32 minuta | mozzartsport.com
                              “Igrao sam na četvorci. Nisam igrao peticu tokom priprema jer imamo dosta igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, i dosta dobro u tom sistemu funkcionišu”



                              Veličina slova A A A
                              Možda je kao vino, možda je na početku priprema popio eliksir mladosti, ali Milko Bjelica je bio baš dominantan na pripremnim mečevima Crvene zvezde. Pređete kroz statistiku i vidite kod njega neretko i brojku preko 20 poena. U prvom meču protiv Vršca dao je 23 poena, protiv Zenita je ubacio 21, protiv Tofaša 16, protiv Lokomotive 24 poena uz četiri skoka. Jedina malo slabija partija bila je protiv Borca kada je dao šest.

                              Obećavajuće, svakako.

                              Zato smo razgovarali sa Bjelicom o onome što čeka njega i ceo tim i pokušali da pronađemo razlog ovakvog uspona u odnosu na prošlu sezonu. I našli smo jedan deo rešenja - pozicija. Drugi je naravno minutaža.

                              Milko, koja je ovo evroligaška sezona po redu? Deseta?
                              "Mislim deveta ili deseta. Ali, s druge strane, drugačiji je format, tako da imam osećaj da je druga a-ha-ha. Imam osećaj da će ove sezone ekipe biti jače nego prošle godine. To su moje prognoze. Da se dosta ekipa pojačalo i da nas očekuje jedna nedelja više sa po dve utakmice što isto može da predstavlja problem u fizičkom smislu. To je pakleni ritam".

                              Jedan na jedan sa “Zločestim”

                              Iskusan si, prošao si toliko toga, starosedelac si u ekipi. Kako ti se čini ova “nova” Zvezda, to jest njen novi ciklus?
                              "Do sada bih ocenio da ovo dosta dobro izgleda. S ozirom na to da je toliko promena bilo, da je novi stručni štab. Mislim da smo dosta dobri za ovaj period od mesec i po dana, sada imamo ozbiljnije provere u Grčkoj i počinje prvenstvo. Jedina stvar koja nije bila dobra do sada je to što nismo bili kompletni nijednu utakmicu. Čekamo Lazu, čekamo Peru da se skroz uključi u program i da vidimo skroz kako to izgleda. Do sada sam zadovoljan i mislim da sve ide kako treba".



                              Mnogi koji su videli statistiku iz pripremnih utakmica kažu da je Milko kao vino. Sve same dobre i visoke brojke.
                              "Kroz karijeru sam prihvatao različite uloge u timu. Prilagođavao sam se kolektivu i davao maksimum. Ove godine moja uloga je malo drugačija. Više vremena provodim na poziciji broj četiri. To je moja prirodna pozicija i koju veći deo karijere igram".

                              Izgleda da ti je sada četvorka baš legla.
                              "To mi odgovara i tako je ispalo u ovom pripremnom periodu. Naravno, mislim da imam kvalitete i odgovornosti od kojih ne bežim, od moje uloge u ekipi. Oberučke sam prihvatio. Sigurno je da ću, bez obzira na sve, imam dovoljno želje i motiva za dokazivanjem. Daću sve od sebe da nastavim da igram dobro".

                              FOTO VEST: Zvezdin tim za sledeću sezonu

                              Mnogi priželjkuju da te vide baš na četvorci. Da li će i ove sezone biti "šetanja" na pozicijama.
                              "Tako je bilo do sada. Nisam igrao peticu jer imamo dosta igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, i dosta dobro u tom sistemu funkcionišu. U razgovorima sa trenerom smo tako profilisali".

                              Kako ti se čine stranci koji su došli u Zvezdu?
                              "To su stranci, izuzev Lesora koji je tu po godinama mlađi, koji imaju istoriju u Evroligi i evropskoj košarci. Gde su stvarno imali iza sebe fantastične sezone. Sa Ročestijem sam igrao u reprezentaciji Crne Gore, bio je najbolji strelac Evrolige što dosta govori o njemu. Već u prvom meču je pokazao da ima ideju, da razume košarku. Brzo je naučio akcije što govori o njegovoj košarkaškoj inteligenciji. Protiv Pere sam igrao bezbroj puta. Vratio se Pera, njegovo iskustvo će dosta pomoći. I njegovi saveti".



                              Prošle sezone Crvena zvezda je igrala sezonu iznad svih očekivanja, ostvarila je 16 pobeda u Evroligi, osvojila ABA ligu i srpski šampionat. Pitali smo Bjelicu da li mu nedostaju saigrači iz protekle sezone?
                              "Kroz karijeru sam navikao da menjam timove. Bukvalno skoro svake godine sam menjao ekipu ili sastav. To je nešto što je meni postalo sasvim normalno. To je naš posao, tako se dešava. Danas su oni otišli, sutra ću ja, možda ćemo se naći negde. Ali, svi smo u kontaktu, u odličnim odnosima, imali smo lepu sezonu. To je naravno teško zaboraviti".

                              Za kraj, verovatno i najvažnije, mnogi se pitaju da li će Milko nastaviti sa ovakvim igrama i partijama kao u pripremnom periodu. Svojim iskustvom mogao bi značajno da doprinese mladom timu crveno-belih.
                              "Naš sistem je takav da otprilike protiv svakog protivnika neko izađe u prvi plan. Dosta zavisi od odbrana i drugih stvari. Naravno, neću bežati od odgovornosti, imam dosta toga da pokažem i željan sam da igram, pre svega".

                              Kako se osećaš fizički?
                              "Osećam se odlično, kao i svi momci. Naravno, još treniramo spremamo se. Da kucnem u drvo, samo da nas posluži sreća i mislim da će sve biti kako treba"
                              http://www.mozzartsport.com/vesti/mi...vice-se/179092
                              Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

                              Comment


                              • Ročesti za MONDO: Ovaj tim je grupa fajtera
                                Autor: Mladen Šolak
                                21.09.2017. | 16:51 Iskusni američki plejmejker kaže da ekipa Crvene zvezde nema problem sa pritiskom javnosti, jer su velika očekivanja prvo formirana unutar svlačionice.
                                Ročesti za MONDO: Ovaj tim je grupa fajtera Foto: Tanjug/Tanja Valič
                                0A- A A+
                                Tejlor Ročesti je uz Peru Antića bio poslednje veliko pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

                                Dovođenjem dvojice veterana, crveno-beli su gledali da povećaju kvalitet tima, ali i da steknu dodatnu stabilnost, s obzirom na to da su i novi trener Dušan Alimpijević i većina igrača prilično mladi.

                                "Moja uloga je sama po sebi liderska i moram da budem produžena ruka trenera na terenu. Očekujem od sebe da igram snažno i učinim sve što mogu da moj tim pobedi. Svaka ekipa je drugačija, ova je nova, ima iskusnih igrača, kao i onih bez iskustva i potrebno je naći različite načine da ujedinite tim i pomognete mu da dođe do željenih rezultata. Uradiću sve što mogu da skratim taj period formiranja i uigravanja ekipe, ali to je nešto na čemu se radi svakog dana", rekao je Ročesti za MONDO na Zvezdinom "Danu za medije".

                                Prvi utisci o timu su veoma pozitivni.

                                "Atmosfera i energija u ekipi su sjajni. Od stručnog štaba do igrača, svi su uzbuđeni zbog nove sezone, jedva čekaju da počne. Ovde sam tek nedelju dana, ali po onom što vidim na treninzima, mislim da tim može da bude dobar, čvrst i da igra lepo. Ovaj tim je prava grupa fajtera".

                                ZA DERBI SAZNAO NA KOLEDŽU
                                Plejmejker Zvezde spremno je reagovao na pitanje o "večitom derbiju". "Gledao sam snimke utakmica Zvezde i Partizana još na koledžu, gde mi je prijatelj i saigrač bio Nikola Koprivica. Neverovatno mi je da ću posle toliko godina na svojoj koži osetiti tu atmosferu", poručio je nekadašnji student univerziteta Vašington Stejt (2006-2009).
                                Zvezda je prethodnih sezona maksimalno podigla letvicu kada je reč o ABA ligi, a i u Evroligi se očekuje što više pobeda.

                                "Igrao sam već za mnoge timove koji osećaju pritisak 'spolja'. Kada pobeđujete - dobro je, kada gubite, onda je loše. Morate ostati mirni i staloženi. Očekivanja su pre svega formirana unutar svlačionice, a ne van nje. Svakog dana moramo da radimo naporno da budemo dobri, da zabavimo navijače i da ostavimo srce na terenu. Kada radite tako, onda navijači to vide i to poštuju", jasan je Ročesti, koji je pre dolaska u Beograd igrao za Lokomotivu Kubanj, Makabi, Nižnji Novgorod, Montepaski...

                                Svaki igrač bolje funkcioniše na terenu kada je zadovoljan privatnim životom, a Ročesti ističe da mu Beograd i ljudi u njemu izuzetno prijaju.

                                "Grad je neverovatan. Pre svega mi se sviđaju hrana, kultura, ljudi. Porodični je grad, ljudi su veoma prijatni, ljubazni. Dolazim iz Rusije i sviđa mi se što ovde svi govore engleski. Jedva čekam da bolje upoznam i navijače i da se radujem sjajnoj godini, na terenu i van njega".
                                http://mondo.rs/a1042650/Sport/Kosar...a-2017-18.html
                                Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

                                Comment

                                Working...
                                X