Bio sam odsutan, ima li kakvih novih vesti? Plej, centar, četvorka iz snova? Neko? Niko?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Tsigalko View PostMozemo li cuti ime koje ti predlazes. Ja se slazme sa tobom da williams-goss ima ozbiljan nedostatak brzine i eksplzivnosti mozda cak i za evropsku kosarku ali mu se ne moze poreci da je skolovan igrac, lider i pobednik. Kao sto si rekao s pedigreom, neko ko je prosao sve bitnije kampove u americi. Ugovor na tri godine ima sasvim drugaciju tezinu, ali bi to opet imalo smisla rrcimo prosle godine pored jovica a ne u kombinaciji sa isto tako neiskusnim radicevicem.
Kakvo je tvoje misljenje o monte morrisu, melo trimblu, jacku gibbsu?
Comment
-
-
Originally posted by Tsigalko View PostMozemo li cuti ime koje ti predlazes. Ja se slazme sa tobom da williams-goss ima ozbiljan nedostatak brzine i eksplzivnosti mozda cak i za evropsku kosarku ali mu se ne moze poreci da je skolovan igrac, lider i pobednik. Kao sto si rekao s pedigreom, neko ko je prosao sve bitnije kampove u americi. Ugovor na tri godine ima sasvim drugaciju tezinu, ali bi to opet imalo smisla rrcimo prosle godine pored jovica a ne u kombinaciji sa isto tako neiskusnim radicevicem.
Kakvo je tvoje misljenje o monte morrisu, melo trimblu, jacku gibbsu?
Ja gledam roster i po njemu uklapam pleja. Ja ne govorim da je Wiliams los, daleko od toga. On bi bio odlican potpis da je plej 2 pored Jovica. Ali za prvog pleja ovog rostera ga ne bih potpisao. Nije on ni skup, ne skuplji od 180 200k prve godine.
Pogodak bi bilo potpisati ga 2god kao drugog pleja.
Ako na ovu platu dodas nekih 100hiljada imas dostupnog igraca koji je malo lud, ali lozana, hrabar, lider i mozak mu ne smeta da donosi odluke kad je vruce. Taj igrac je i ponudjen Zvezdi. Kao i jos dvojica uz njega. Cekamo da klub izabere.
Ja da se kockam i treba da ulozim zivot na Zvezdu. Pritom treba da izaberem pleja, izabrao bih njega.
Mnogi su mislili i da je Markus lud i nedisciplinovan, kao sto jeste. Pa znamo sta je radio za nas. To isto moze i ovaj momak. Svakog igraca da napravi boljim nego sto je.
Ovaj roster moli se za kreativca na poziciji pleja.
Comment
-
Originally posted by Dobar Los Milos View PostCek, zar ti nisi onaj lik cije lice cesto vidim na prenosu kroz tablu, i koji se konstantno zali na samovolju moderacije? Nesto si mi poznat...
Ma daj, kako da pisem i da se zezam, a u isto vreme budem mod? Onda vise nema dupeta itd. Zar bi i to zrtvovao?
PS: I imati nekoga, ko je alergican na kritike i pljuvanje igraca i strucnog staba, kao moderatora na stranicama KKCZ i nije bas najbolja ideja, iskreno.
Vrlo bitno! Meni su prvim banom na b92 zapretili jer se nekome nije dopalo moje misljenje o radonjicu. Ok bio sam nov clan, ali valjda je sasvim legitmno imati drugaciji stav?
Comment
Comment