Originally posted by Pejko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ica View PostTaj nam ne treba,po meni . . . Kao drugi plej prospekt,eventualna zarada da,ali kao prvi plej ni u ludilu
Comment
-
Originally posted by Tesla/24 View PostZna li neko od upućenijih da li je istina da nam je prvi pik za poziciju 4 Ostin Dej?This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
-
Ako već imamo mogućnosti da uzmemo jednog Ročestija,ne razumem razlog zbog kog ga ne uzimamo,doneo bi iskustvo,ima osećaj za asistenciju,dosta dobar šut,dok bi na primer ovaj Goss bio mačka u džaku,mogao bi potencijalno dosta da nam donese,ali i oduzme i zato sam pre za nekog iskusnijeg koji ima iskustvo igranja u evropi
Comment
-
Nedostajace Jovic to nema sta. S druge strane on ti je stalni rizik od povrede. Decko ima diskus herniju, i to je nesto sto se samo operativno resava i on ce uvek biti neko kog mozes da izgubis na veci broj tekmi ako se preforsira (kao proslogodisnji period EL/ABA/KRK kad smo ga i sjebali). Ok je da se okockoas kad mu dajes 100-150k. Ako mu dignes platu na 400-500k da bi ostao onda moras da gledas i te stvari.
Comment
-
Originally posted by Tesla/24 View PostAko već imamo mogućnosti da uzmemo jednog Ročestija,ne razumem razlog zbog kog ga ne uzimamo,doneo bi iskustvo,ima osećaj za asistenciju,dosta dobar šut,dok bi na primer ovaj Goss bio mačka u džaku,mogao bi potencijalno dosta da nam donese,ali i oduzme i zato sam pre za nekog iskusnijeg koji ima iskustvo igranja u evropi
Comment
Comment