Samo uzivaj Dukane, bice rezultata, pobeda, slavlja za sve vas!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Malo off
Danas nakon meca u Baru, ubijen navijac Zvezde(Ivan Laban 29g).
...Last edited by Dule Krtola; 31-10-16, 21:22.
Comment
-
Baskonija bez Barnjanija sutra, ali verovatno ce Budinger zaigrati. Mislim da mozemo do pobede, samo da se ne zalecemo i strpljivo u odbrani.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne sećem se da je skoro slabija ekipa od ove Baskonije dobila u Bg.
Zvezda odigrala najlošiju utakmicu možda i u istoriji kluba.
Katastrofalno vođenje utakmice od strane velikog stručnjaka. Zaboravio da ima klupu, jeste da nema bog zna šta, ali ni ovi na terenu ništa bolji nisu.
Da prvi put gledam Zvezdu pomislio bih da su Lejkersi iz prošle decenije, Gudurić dublirao Kobija, a Bjelica evoluirao u Šekila O Nila, sve lopte na njega, ne znam, možda je na radonjinim treninzima napredovao i postao najdominantniji centar u Evropi, videćemo, mlad je, vreme radi za njega.
Comment
-
Originally posted by goku View PostNe sećem se da je skoro slabija ekipa od ove Baskonije dobila u Bg.
Zvezda odigrala najlošiju utakmicu možda i u istoriji kluba.
Katastrofalno vođenje utakmice od strane velikog stručnjaka. Zaboravio da ima klupu, jeste da nema bog zna šta, ali ni ovi na terenu ništa bolji nisu.
Da prvi put gledam Zvezdu pomislio bih da su Lejkersi iz prošle decenije, Gudurić dublirao Kobija, a Bjelica evoluirao u Šekila O Nila, sve lopte na njega, ne znam, možda je na radonjinim treninzima napredovao i postao najdominantniji centar u Evropi, videćemo, mlad je, vreme radi za njega.
Comment
-
-
Nije uopste zgodno decku koji dosao pre 10 dana baciti vruci krompir u ruke i reci uradi nesto. Gde su mu Bjelica i Kuzmic pa daj imas toliko opcija treba ti samo 2 poena i ti odigras skroz bez plana. Ne bi nista rekli da je to bio promasaj iz neke akcije nego je to izgledalo stvarno amaterski...
Comment
Comment