Šta gazda radi po Areni
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Hristos se rodi, srećan Božić ciganlijo i da nam je da ih još ovako dočekamo u budućnosti. Nemam riječi kojim bih opisao moju sreću ovih mjeseci. Znaju ovdje svi i ja ne bježim od činjenice da sam pljuvao i Radonju, i Simonovića i Lazića, ali sve sa razlogom. Tada je bilo doba kada su zaslužili da ig se grdi, a sada je vrijeme kada su zaslužili da ih se hvali. Laza me je najviše iznenadio ove sezone, prošle je dosta proklizivao i često gubio protivnika na prvom koraku, njegovo čitanje blokova i obilaženje istih je bilo jako loše, pa sam mislio da je polako počeo trošiti svoje zalihe kriptonita, ali me Laza ove sezone pošteo ućutkao. Ništa milije za vidjeti nego kada stidljivo opali onu trojku iz poluotvorenog kornera i okrene se prema našem košu prije nego što lopta uđe u obruč. I dalje stojim da od Dangubića imamo najviše profita u odbrani jer je on naš Kurbanov, ali Lazić mora da je u top 5 defanzivaca na perimetru trenuto u Evropi.
Da mu se iskupim što sam pričao trash o njemu, stoji ovaj avatar do sledećeg Božiča.
Za kraj minimovie kako Lazić izmiče stolicu i kida na komade inače fizički ne tako slabog Ulanovasa koji ovdje izgleda kao slamka slame.
Last edited by Bastia33; 07-01-17, 12:26.
Comment
Comment