Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by ivica14 View PostNaravno niko to ne spori, ali vidis da ga ne ide, cak se videlo da nije siguran ni kad mu je lopta u rukama... Znaci klupiranje i toe to... Trazis drugog raspolozenog igrača.... Ročestia za koj kurac su ga doveli? Za aba ligu?
Da ga je klupirao onda bi se pitali zašto nije verovao u Lojda i slične priče.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Nije problem sto je igrao, vec sto je silovao....3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostUvek se nadaš da će jedan takav strelac kad-tad morati pronaći svoj šut.
Da ga je klupirao onda bi se pitali zašto nije verovao u Lojda i slične priče.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Obradović za sada na klupi predstavlja jedno veliko razočarenje, makar što se ofanzivnog dela igre tiče.
Ne znam gde on misli da je došao i da se nalazi, ali mi nismo NBA ekipa, nismo ni Makabi i nemamo niti ćemo ikada imati kvalitet da na EL nivou igramo ISO košarku, a to je bukvalno sve što radimo. Apsolutno nikakva timska igra ne postoji, protok lopte je nepostojeći, kreće se igrač s loptom i igrač kojem ista treba da se uruči, sem toga sve ostalo stoji.
Rotacije takođe katastrofalne, trpljenje igrača koji siluje, zaboravljanje drugih na klupi, loše, loše, loše...
Ako on misli da je ovo pravi put u EL i da je to naša igra, završićemo takmičenje sa 5 pobeda.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Bajern je odigrao čvršću odbranu i bolje i organizovanije izgledao u napadu. Za razliku od naših napada, kod njih je svako znao gde se kreće. Mi smo se i sudarali, Obradović je pizdio, plej je tapkao loptu do nekih 9 sekundi i onda predavao Lojdu ili Brajantu. Loše smo izgledali, baš loše.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Sale je dozvolio da divljaci upropaste tim, da podele ekipu gde "naši" igrači služe da izvode loptu.
Kol'ko večeras, ako i to nije kasno, rasterati ova "pojačanja",čak i ovog neuračunljivog "" Kangu ".
Neka na nekom drugom mestu igra i uveseljava svaku petu i svima lepo.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostObradović za sada na klupi predstavlja jedno veliko razočarenje, makar što se ofanzivnog dela igre tiče.
Ne znam gde on misli da je došao i da se nalazi, ali mi nismo NBA ekipa, nismo ni Makabi i nemamo niti ćemo ikada imati kvalitet da na EL nivou igramo ISO košarku, a to je bukvalno sve što radimo. Apsolutno nikakva timska igra ne postoji, protok lopte je nepostojeći, kreće se igrač s loptom i igrač kojem ista treba da se uruči, sem toga sve ostalo stoji.
Rotacije takođe katastrofalne, trpljenje igrača koji siluje, zaboravljanje drugih na klupi, loše, loše, loše...
Ako on misli da je ovo pravi put u EL i da je to naša igra, završićemo takmičenje sa 5 pobeda.
Comment
-
Originally posted by L a z a R View PostSale je dozvolio da divljaci upropaste tim, da podele ekipu gde "naši" igrači služe da izvode loptu.
Kol'ko večeras, ako i to nije kasno, rasterati ova "pojačanja",čak i ovog neuračunljivog "" Kangu ".
Neka na nekom drugom mestu igra i uveseljava svaku petu i svima lepo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by L a z a R View PostSale je dozvolio da divljaci upropaste tim, da podele ekipu gde "naši" igrači služe da izvode loptu.
Neka na nekom drugom mestu igra i uveseljava svaku petu i svima lepo.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostNa prošloj utakmici sa Himkijem Davidovac je imao jedan šut ka košu, večeras dva.
Napreduje.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Tim je u celini i celosti™ (©by Žika Obretković) prepušten dvojici privatnika. To se ni u NBA baš nije sjajno završavalo, a ovde neće sasvim sigurno.
Mi moramo da igramo TIMSKI, niko, ali baš niko ne može biti iznad tima.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment