Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Od price o protoku lopte u napadu, ekstra pasu, mi gledamo ovu divljastinu i privatizaciju tima.
    Nismo imali ni jednom samog igraca na sutu za 3.
    Terijev pik nema ko da iskoristi.
    Sasa mora bolje raspodeliti uloge i srediti ovu kaubojstinu 2 igraca.
    Treba nam prvi plej.
    Nadam se da smo vec u potrazi za tim igracem.
    Rocesti nema sta da trazi vise.

    Comment


    • Šta očekivati sutra, kako da te poštuju protivnici, publika, sudije, sportska i košarkaška javnost kad mi izgledamo ovako neozbiljno.
      Ovo je prvi put da se dešava na ovim prostorima.
      Možda je pre par sezona bilo sličnosti u Baru, ali na ovom nivou i u Zvezdi NIKADA.

      Šta nam boli paja, natrpaće Roč i Trta o Brajant Volčinu, kao i pre neki dan Čačane.
      Last edited by L a z a r; 06-11-20, 23:38.

      Comment


      • Originally posted by Jimi22 View Post
        Od price o protoku lopte u napadu, ekstra pasu, mi gledamo ovu divljastinu i privatizaciju tima.
        Nismo imali ni jednom samog igraca na sutu za 3.

        Terijev pik nema ko da iskoristi.
        Sasa mora bolje raspodeliti uloge i srediti ovu kaubojstinu 2 igraca.
        Treba nam prvi plej.
        Nadam se da smo vec u potrazi za tim igracem.
        Rocesti nema sta da trazi vise.
        Upravo ovo, ali to je bilo na pocetku i to uglavnom u ABA gde su se iz takve igre "izrodili" i oni nerealni procenti za 3 (52%) uz 13 postignutih trojki po mecu. Ovo je ipak neki drugi nivo u odnosu na ABA, a izgleda kao da Obradovic jos ohrabruje O'Bryant-a da solira sto vise ne bi li se sto pre razigrao posle 7 meseci bez utakmica.

        Rochestie izgleda kao susta suprotnost u odnosu na njegov prepoznatljiv stil igre i ne znamo da li je to tako zbog zahteva trenera ili zbog realnog stanja, tu su godine i isto duga pauza ali po vecerasnjih 3 minuta bi se reklo da Obradovic vec odbrojava dane do isteka 2-mesecnog ugovora. Tu ce se vrlo moguce traziti novo resenje "preko bare" ali to bi morao biti neki "Kvinsi Miler" doprinos da bi se nadali necemu u EL ove sezone.

        Comment


        • To vam je to kad vam je tim sastavljen od igrača koji su odrastali gledajuči NBA i koji su slabije obučeni kad je timska igra u po FIBA standardima u pitanju.

          Podseća na Kingse u mekuru, potpuno divljaštvo čim su Bogdan i Beli bili na klupi.

          Comment


          • Originally posted by dekkard View Post
            U NBA svaki tim ima barem po dva "privatnika" LAL AD i LBJ-a, Heat Butlera, Adebaya i Dragića, Nuggetsi Jokića i Murraya itd.


            Druže, niti smo NBA, niti Makabi pa ni Armani. Lojd i Obrajant su limitirani i grači i nikako im se ne može dati sva moguća sloboda, jer ćemo onda stalno gledati ovo sranje od sinoć. A nema boljeg opisa za tu "igru" od pojma "sranje".

            Naš tim je ispodprosečnog kvaliteta za El, JEDINI, ali bukvalno JEDINI način da bude kompetativan je da igramo timski. Upravo ono što igra Trinkijeri s Bajernom sa ne mnogo kvalitetnijim rosterom.

            Ovo izdrkavanje dva igrača dok ostali statiraju u kukuruzu naravno neće doneti apsolutno ništa na EL razini takmičenja.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

            Comment


            • Realno nemamo mi kikseva, osim Žalgirisa kod kuće, ostalo su sve porazi na strani. I 2-4 uopšte nije loš skor, pobediti Asvel i tako anulirati poraz od Žalgirisa i posle smo opet u igri.
              Imamo velike šanse za top 8, iako je fakat da izgledamo ko amateri trenutno, ali smatram da je to do nedostatka vremena za uklapanje novih igrača, leći će to na svoje mesto.
              Teri mi se uopšte ne sviđa, to sa Nokom nas je mnogo zajebalo jer umesto legit el igrača dobismo Terija koji ne zna gde bije.
              Radanov umesto Lazića jer Radanov zna, a Lazić ne zna, to ne razume samo onaj ko ne želi da razume.
              Domaćih igrača koji bi bili ubod level Kuridža puna Aba liga, al treba imati malo šire vidike, ne samo Fmp.
              Ne znam koji problem je sa Ročestijem, ali to njegovo izbegavanje šutiranja i bežanje od lopte nema veze sa dugom pauzom, sad bi nam toliko legao Ročesti iz prvog mandata al jebiga...
              Ako Ročesti ne produži ponuditi Pjera Džeksona, ne znam da l igra negde.
              Idemo dalje sad, trening protiv Primorske pa onda Asvel koji bi valjalo dobiti ne zbog kalkulacija oko top 8 ili bilo čega sličnog već zbog psihičkog rasterećenja igrača, pa i Obradovića.

              Comment


              • I moram dodati da to zadržavanje, dovođenje i produžavanje igrača zbog sentimentalnosti uopšte nema smisla.
                Dovođenje Simona, zašto? Zbog čega?
                Sve je to lepo on je zvezdaš, mi ga volimo, on voli nas, ali nije za Zvezdu i zašto bi on uzimao bilo kome mesto u ekipi. Zašto ne dovesti drugog Simonovića umesto ovog našeg Marka Simonovića. Te priče Miško drži svoje zlatne koke kod sebe su priče za malu decu, a poenta je da nas svaki mladi igrač zaobilazi u ogromnom luku zato što svaki igrač sa perspektivom kod nas propadne. Ne cenimo dovoljno mlade talente, zato mladi talenti ne cene nas. Radanov da je u Megi skroz druga priča bi bila ovde na forumu za njega, ne zato što je Mega klub za budženje statistike nego zato što bi konačno dobio šansu, ali lakše je misliti kako se ne zalaže na treningu... Pa ispade da se svaki mladi igrač koji ikad kroči u Zvezdu ne zalaže na treningu dovoljno, važi važi.
                Kuzmić, sve je to lepo što smo mi njemu pružili podršku, zadržali ga, razigravali ga u fmpu, posle i produžili ugovor, ali to je loš potez, čovek nije igrao ozbiljnu košarku otkad je otišao od nas, posle i ovo sa nesrećom, jednostavno nema šta da traži više on u ozbiljnoj košarci, niti je mlad, niti je talentovan.
                Zašto ne dovesti Đorđevića umesto njega, da grešiće, ješće nam verovatno živce, ali svakako bi dao više od svih naših centara zajedno. Mlad igrač, željan igre, koji može da napreduje, zašto mu ne dati šansu odmah u ovoj sezoni, zašto smo ga ostavili za 'sledeću sezonu', po čemu je Kuzmić zaslužio da bude u ovom timu,a Đorđević nije?
                Zar nije najlepše jednom navijaču Zvezde da gleda rast i napredak mladog i talentovanog igrača koji igra za naš tim. Da gledamo kako od gusenice postaje leptir i kako taj leptir odleti i za sobom ostavi veliko obeštećenje koje će omogućiti klubu da sledeće sezone dovede nove igrače, dobre igrače i opet izbaciti jednog ili dvojicu Đorđevića koji će se opet razviti i odleteti, a nama ostaviti obeštećenje. Samo tako mi možemo da funkcionišemo kao klub, a ovakvim poslovanjem ćemo upasti u minus dubok kao kanal u kom se trenutno Ročesti nalazi.

                Comment


                • Vec druga utakmica smo u egalu 35 minuta i onda propst sinoc nam je Lucic zabiberio onu trojku i to je bio kraj.
                  Nije mi jasno cemu napadu igra jedan na pet Lojda i Brajanta to treba u startu skresati.
                  Sinoc su falili Lojdovi poeni to je fakat nije islo i gotovo.
                  Bice ovo bolje ja verujem u Saleta ali treba skresati ovu indijanstinu u napadu to se nesme i gotovo.

                  Comment


                  • Slazem se Tesla sve manje vise. Kuzmic 9m na parketu tri skoka, Teri 6p i 6sk jako mali doprinos, posebno Terija defanzivno pri kraju meca gde se nije snasao gde Sasa popizdeo. Imali smo 8 asistencija i 13 izgubljenih lopti. Mislim da Volden, Hal i Davidovac uzimaju jako malo suteva sa tim koliko igraju....Takodje Roc ne gleda kos, Dobric epizodista,mora co tim da daje doprinos. John je dobar igrac, ali mora da se podredi timu vise i na tome Sasa mora da radi. On je igrao slicno Trinkijeru u Albi, ali u Kubanu i Monako je to manje vise izgledalo ovako...

                    Pisao sam da u L smo dobro igrali produzetke protiv CSKA kad je Loyd izdivljao i protiv Baskonije kad je bilo isto...Vracamo se napricu da Loyd nije clutch, posebno ne u kontinuitetu i jednostavno on izgubi dosta snage dok dodjemo do cetvrte cetvrtine i bas mnogo se forsira u Valensiji je bio doziran i igrao 20mpg, ovde igra 30minuta.

                    Jednostavno nasa dva najbolja igraca stopiraju loptu i kad dodje do njih veoma se sporo oslobadjaju lopte ako se uopste oslobode....zato i dolazi do toga da su njih dvoje imali 5 od 8 nasih asistencija....


                    Jasno da cak i u vecem formatu da je 16 pobeda sto je neko ostvario i to u okrnjenom sastavu samo san za trenere posle. Mi smo dosli do nivoada imamoroster kao osrednji timovi u EL, ali to nuzno ne znaci nista. Ono sto je jos bitnije lose izgledamo protiv ekipa koje su negde nase snage i koj imaju brz protok lopte...

                    Hal ocigledno na momente zasija, cak i njegovo najslabije oruzje sut spolja mu radi dobro,ali slabo ga koristi, tj malo....kad ga ide, on stane. Svakako mislim da je greska da nam on bude prvi plej a zamena Rocesti koji je bivsi i ako sam pisao kolegi forumasu da je to gotova prica, sad mu je valjda jasnije. Men uopste nije jasno sto je i dovodjen....On je ili floor general ili ga nema u timu...potpuno je neupotrebljiv kao sekundarac.

                    Treba vremena ovom timu,kasno su se neki pridruzili, malo je i naopaka rotacija, ali verujem da moze biti samo bolje.


                    Uloga borvnicara je nenadjebiva 16mpg 1.8ppg 3/7za dva 1/8 za tri 2/2 bacanja...1sk, 0.7 ukradenih lopti..i 0.3 asistencije....Jos ga maltretiraju u odbrani, moze on jos uvek dobro da je odigra,ali jbte fcking Lazic nam igra 16mpg u EL...Mislim da nemam nikakav value organic boy i da je meni neverovatno da on uopste igra kod nas i da zazuima mesto Radanovu i Dobricu...bukvalno neverovatno.
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                    Comment


                    • Originally posted by Tesla/24 View Post
                      Zašto ne dovesti drugog Simonovića umesto ovog našeg Marka Simonovića. Te priče Miško drži svoje zlatne koke kod sebe su priče za malu decu, a poenta je da nas svaki mladi igrač zaobilazi u ogromnom luku zato što svaki igrač sa perspektivom kod nas propadne. Ne cenimo dovoljno mlade talente, zato mladi talenti ne cene nas.
                      Pa i nisu to priče za malu decu. Vremena se menjaju.

                      Većin tih mladih talenata jedva čeka da ode u skute Miška Ražnjatovića.

                      Mnogi od njih nema ni neke velike ambicije, već su u fazonu - Kod Miška mi je sigurnost, ako i zabrljam sa igrama on će mi uvek pronaći klub, biće love.

                      Sa ovim ostalim što si pisao se manje više slažem.

                      Comment


                      • Originally posted by LosmiSK View Post
                        Slazem se Tesla sve manje vise. Kuzmic 9m na parketu tri skoka, Teri 6p i 6sk jako mali doprinos, posebno Terija defanzivno pri kraju meca gde se nije snasao gde Sasa popizdeo. Imali smo 8 asistencija i 13 izgubljenih lopti. Mislim da Volden, Hal i Davidovac uzimaju jako malo suteva sa tim koliko igraju....Takodje Roc ne gleda kos, Dobric epizodista,mora co tim da daje doprinos. John je dobar igrac, ali mora da se podredi timu vise i na tome Sasa mora da radi. On je igrao slicno Trinkijeru u Albi, ali u Kubanu i Monako je to manje vise izgledalo ovako...

                        Pisao sam da u L smo dobro igrali produzetke protiv CSKA kad je Loyd izdivljao i protiv Baskonije kad je bilo isto...Vracamo se napricu da Loyd nije clutch, posebno ne u kontinuitetu i jednostavno on izgubi dosta snage dok dodjemo do cetvrte cetvrtine i bas mnogo se forsira u Valensiji je bio doziran i igrao 20mpg, ovde igra 30minuta.

                        Jednostavno nasa dva najbolja igraca stopiraju loptu i kad dodje do njih veoma se sporo oslobadjaju lopte ako se uopste oslobode....zato i dolazi do toga da su njih dvoje imali 5 od 8 nasih asistencija....


                        Jasno da cak i u vecem formatu da je 16 pobeda sto je neko ostvario i to u okrnjenom sastavu samo san za trenere posle. Mi smo dosli do nivoada imamoroster kao osrednji timovi u EL, ali to nuzno ne znaci nista. Ono sto je jos bitnije lose izgledamo protiv ekipa koje su negde nase snage i koj imaju brz protok lopte...

                        Hal ocigledno na momente zasija, cak i njegovo najslabije oruzje sut spolja mu radi dobro,ali slabo ga koristi, tj malo....kad ga ide, on stane. Svakako mislim da je greska da nam on bude prvi plej a zamena Rocesti koji je bivsi i ako sam pisao kolegi forumasu da je to gotova prica, sad mu je valjda jasnije. Men uopste nije jasno sto je i dovodjen....On je ili floor general ili ga nema u timu...potpuno je neupotrebljiv kao sekundarac.

                        Treba vremena ovom timu,kasno su se neki pridruzili, malo je i naopaka rotacija, ali verujem da moze biti samo bolje.


                        Uloga borvnicara je nenadjebiva 16mpg 1.8ppg 3/7za dva 1/8 za tri 2/2 bacanja...1sk, 0.7 ukradenih lopti..i 0.3 asistencije....Jos ga maltretiraju u odbrani, moze on jos uvek dobro da je odigra,ali jbte fcking Lazic nam igra 16mpg u EL...Mislim da nemam nikakav value organic boy i da je meni neverovatno da on uopste igra kod nas i da zazuima mesto Radanovu i Dobricu...bukvalno neverovatno.
                        Najzanimljivije od svega je njegova drčnost i arogancija prea svima, od sudija do trenera, a sve sa pokrićem jednog Donalda Trampa.
                        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

                        Comment


                        • Ne znam sto mracite. Sinoc svakako nije bila dobra igra(ocajna timska igra), igraci uopste nisu imali kretnje od lopte, previse smo bili staticni i to je kao posledicu imalo onakvu igru gde je izgledalo da imamo 2 privatnika koji samo ispucavaju lopte. U stvarnosti ako bolje pogledate lopta je kruzila po 15-18s bez ikakve mogucnosti za realizaciju i onda se u poslednjih 4-5s uvali ili Lojdu ili JOB i onda oni resavaju. Novi dolasci su nam poremetili igru i trebace neko vreme da sve to ponovo legne. Bice jos poraza i ne mozemo biti nestrpljivi. Da je prelazni rok bio onakav kakvim ga je zamislio Sasa(Pengos i Noko), sad bi mi bili u poziciji Bajerna. Uvek je lakse kad imas pare i dovedes igrace na vreme.
                          Dzoni je nas najbolji igrac(usudicu se reci posle samo ovih par utakmica, da je njegov plafon veci od Lojdovog) i osoba koja definitivno moze da pravi razliku i na EL nivou. Kao tenk je kad primi loptu blizu kosa, bez obzira da li ide na kos ili daje povratni pas. Problem je kad primi loptu na 6m od kosa a na satu jos samo 3-4s.
                          Jbg tezak period je ispred nas jer je malo vremena za trening, ocekujem da ceo novembar ovako izgleda, ali trebalo bi sve to da legne na svoje. Sve ce to biti OK. Samo strpljenja.
                          Last edited by Ivan9; 07-11-20, 09:06.

                          Comment


                          • Lojd je odigrao majstorsku utakmicu protiv CSKA, ali mi smo pre svega dobili tu utakmicu zahvaljujući timskoj igri.

                            To je recept. Svako je dao svoj doprinos i znao svoju ulogu.

                            Sad su se uloge pogubile.

                            Pokušali smo sa Ročestijem ali se izgleda opet vraćamo na staro i organizaciju sa Voldenom.

                            Na kraju krajeva Saša najbolje zna. On ima najbolji uvid, neka preseče i sklopi kockice.
                            Last edited by Karamazov; 07-11-20, 09:10.

                            Comment


                            • Slažem se 100% sa Ivanom.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                              Comment


                              • Originally posted by Ivan9 View Post
                                Ne znam sto mracite. Sinoc svakako nije bila dobra igra(ocajna timska igra), igraci uopste nisu imali kretnje od lopte, previse smo bili staticni i to je kao posledicu imalo onakvu igru gde je izgledalo da imamo 2 privatnika koji samo ispucavaju lopte. U stvarnosti ako bolje pogledate lopta je kruzila po 15-18s bez ikakve mogucnosti za realizaciju i onda se u poslednjih 4-5s uvali ili Lojdu ili JOB i onda oni resavaju. Novi dolasci su nam poremetili igru i trebace neko vreme da sve to ponovo legne. Bice jos poraza i ne mozemo biti nestrpljivi. Da je prelazni rok bio onakav kakvim ga je zamislio Sasa(Pengos i Noko), sad bi mi bili u poziciji Bajerna. Uvek je lakse kad imas pare i dovedes igrace na vreme.
                                Dzoni je nas najbolji igrac(usudicu se reci posle samo ovih par utakmica, da je njegov plafon veci od Lojdovog) i osoba koja definitivno moze da pravi razliku i na EL nivou. Kao tenk je kad primi loptu blizu kosa, bez obzira da li ide na kos ili daje povratni pas. Problem je kad primi loptu na 6m od kosa a na satu jos samo 3-4s.
                                Jbg tezak period je ispred nas jer je malo vremena za trening, ocekujem da ceo novembar ovako izgleda, ali trebalo bi sve to da legne na svoje. Sve ce to biti OK. Samo strpljenja.
                                Znam da je protivno pravilima foruma, pisanje jednorednih upisa al steta ovaj post ne podjeliti jos jednom.

                                Comment

                                Working...
                                X