Originally posted by Ganac
View Post
Prosle sezone sam im davao kredit zbog mladog trenera i sklepanog tima. Nisam znao za razloge, ali sam verovao da ne rade protiv sebe. Takodje sam verovao da valjda oni bolje vide na treningu i vise znaju o manama i greskama igraca nego mi na forumu.
I pored ovoga gore, da ne bi kradje u PG, mozda bi igrali i ove godine EL. To bi naravno donelo bolje finansije, moguce i zadrzavanje Lesora, mozda Jankovica, ali i sakrivanje problema.
Ovo sa Jankovicem je ogroman promasaj. Cudno je da se klub ne izjasnjava osim ono od pre neki dan da je Jankovic nas igrac. U medjuvremenu ide internet prica od toga da je potpisao za KKP, preko toga da je glup i ne zna da cita bancin izvod, do ovoga danas da je otisao bez nadoknade. Ne verujem u price koje idu od onih bliskih klubu. Da je sve to sto mu se sada podmece istina, ne verujem da bi se na njega racunalo, brze-bolje placao dug i sl. Decko mozda jeste fijuk, ali mi ni na sve srpskom nivou nemamo previse cetvorki, da ne pricam o onima koje su raspolozive u ABA. Narocto je neverovatno da ga 'pustamo' jer sada ima godunu iskustva. Zaista ce mi biti zao da negde drugde pokaze vece kvalitete. Pri tome me bas briga da li je to KKP, ili neko deseti. Bio je solidan pred kraj i nagovestio potencijal.
Ono sto posebno bode oci, a sto sam vec pomenu je da su svi igraci sa visegodisnjim ugovorima otisli bez obestecenja.
Od ovogodisnjeg tima ne ocekujem nista, tj. ne mogu nista da predvidim. Rezervni plej (ako se uopste bude dovodio) moze da pokaze (ne)ozbiljnost, kao i eventualno (ne)dovodjenje cetvorke sada, ili u toku sezone.
Dovodjenje kvalitetnih igraca na ove dve pozicije (ne obavezno i skupih i afirmisanih; ko je rekao magicnu rec skauting?) moze kompletno da promeni fizionomiju tima i da nas svrsta u krug favorita za EC. Doduse, sada smo br. 2, ali na osnovu necega cega vise nema (osim imena kluba).
Strucni stab izgleda OK, dajem im kredit i cekam prvih 4-5-6 zvanicnih utakmica sa kompletnim timom za fromiranje nekog mog misljenja.
Comment