Viiš da sve znaš, to je zagrevanje za real deal, za povratak tamo gde je samo nama mesto, u EL. [emoji41]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostViiš da sve znaš, to je zagrevanje za real deal, za povratak tamo gde je samo nama mesto, u EL. [emoji41]"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ja sam bas misljenja da ce Buducnost sve pocistiti u PO, pa i nas..Nesto mi se tako cini...Ne znam iskreno gde smo to bolji od njih, nismo ni losiji, ali mi se cini da vise hteti tu titulu...Videcemo, ja cu biti srecan i da prodjemo partizan..Tomic nije dobio do sada nijedan bitan mec, tako da sam sa razlogom skeptik...
Inace Shone hoce da udje u NS kosarkasko trziste, FMP ce biti daleko slabiji u sl godinama..orjentacija na Zvezdu i NS..koliko sam cuo...a moji izvori su jaki kao crna zemlja3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostJa sam bas misljenja da ce Buducnost sve pocistiti u PO, pa i nas..Nesto mi se tako cini...Ne znam iskreno gde smo to bolji od njih, nismo ni losiji, ali mi se cini da vise hteti tu titulu...Videcemo, ja cu biti srecan i da prodjemo partizan..Tomic nije dobio do sada nijedan bitan mec, tako da sam sa razlogom skeptik...
Inace Shone hoce da udje u NS kosarkasko trziste, FMP ce biti daleko slabiji u sl godinama..orjentacija na Zvezdu i NS..koliko sam cuo...a moji izvori su jaki kao crna zemlja
Comment
-
Ne mogu oni nikog počistiti u plej-ofu. Ove sezone već imamo upisan het-trik protiv njih, razbucali smo ih i ponizili. Naravno, biće druga priča sada. Imaju najkvalitetnije igrače ali kao tim loše funkcionišu. Pomoć mogu imati i od sudija. Prošle sezone je bila nečuvena pljačka u Podgorici koja ih je pogurala ka tituli. Očekujem njih u finalu a očekujem da bude i 3:1 za nas.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostЗначи баталиће резервни тим који игра АБА (и одлична је прилика за разигравање играча за Звезду) да би ушао на "НС кошаркашко тржиште" које нема назнака да ће да буде у АБА2 у скорије време.
Taman Pancev i ja da budemo istureni deo u NS-u3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDruze to sam cuo od coveka koji se vise bavi kosarkom nego sto imamo ti i ja godina verovatno ) ne znaci da ce biti tako,ali da zeli, verovatno zeli...NS ima veliki potencijal, vec nego FMP..i Zeleznik...Uvek se on vrzmao oko NS-a...cak smo na kratko i poprilicali jednom na kratko dok jebio van nekih prica...Mislim da je realno to...Moze da ih razigrava i u Novom Sadu
Taman Pancev i ja da budemo istureni deo u NS-u"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDruze to sam cuo od coveka koji se vise bavi kosarkom nego sto imamo ti i ja godina verovatno ) ne znaci da ce biti tako,ali da zeli, verovatno zeli...NS ima veliki potencijal, vec nego FMP..i Zeleznik...Uvek se on vrzmao oko NS-a...cak smo na kratko i poprilicali jednom na kratko dok jebio van nekih prica...Mislim da je realno to...Moze da ih razigrava i u Novom Sadu
Taman Pancev i ja da budemo istureni deo u NS-u
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostNekome je bitan i EL...
Nemoj zajebavati, svakako da je prošlosezonska serija bila nehumana..dan za danom. Tako da ovo razvlačenje termina ima smisla ali takmičarski značaj u EL...mojne patkometriju plz.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostМоже наравно, само што му за тај подухват треба најмање 2 сезоне. У сезони 19-20 да се тај клуб из НС кроз КЛС пласира у АБА2, а онда да су у сезони 20-21 кроз АБА2 пласира у АБА. Толико му треба са максималним учинком у тим лигама да би дошао тамо где ФМП игра већ сезонама уназад.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Taman Pancev i ja da budemo istureni deo u NS-u
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostVelika je bruka da grad od pola miliona ljudi,najlepsi grad u Srbiji,najbolji sportski centar u Srbiji nema konkurentan kosarkaski klub!
A izbacili smo dosta kvalitetnih igraca, najveci talenat Evrope je iz NS-a..itd itd..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Znam, salim se...Mada, licno vidim logiku...FMP nema potencijal za nersto vise. Vojvodina moze igrati i Evropu...itd..Cudno jemeni da npr Misko otisao za SM...mada ovde ima dosta lokalnih ajkula, verovatno nije teo da se tali sa njim, to mu je nepotrebno...Gledah skoro Vosu, doduse preko TV-a, nekih 5minuta i prebacih jezivo...
Isao sam jednom sa Vosinim navijacima, kad je igrao Gurovic 1/2 PO mislim ili tako nesto...bilo super, ima potencijala u NS..da ima love i rezultata mozes igrati EL opusteno mada hoce da ruse SPENS..ali videcemo..ponadao sam se malo, kao lokal patriota3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Borca View PostМоже наравно, само што му за тај подухват треба најмање 2 сезоне. У сезони 19-20 да се тај клуб из НС кроз КЛС пласира у АБА2, а онда да су у сезони 20-21 кроз АБА2 пласира у АБА. Толико му треба са максималним учинком у тим лигама да би дошао тамо где ФМП игра већ сезонама уназад.
Comment
Comment