Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Samo Zvezda; 12-04-18, 12:00.
-
Vidis kad budu cestitali rodjendan Deji a ne onako srcano Bartomeu mozda ti se javi zasto )Last edited by LosmiSK; 12-04-18, 12:12.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pa ako je tako, super, ali to meni ne umanjuje znacaj osvajanja ABA. To mora da se osvoji, trofej koji ima vrijednost, tezinu i gdje smo realno najkvalitetnija ekipa. Kup takmicenje dozvoljava iznenadjenja, KLS mi je toliko devalvirana da zali boze trosenja vremena igracima za odmor. U KLS bi licno da znam koji igraci ostaju, njih forsirao po 35min.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostVidis kad budu cestitali rodjendan Deji a ne onako srcano Bartomeu mozda ti se javi zasto )"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDzabe pisete.
Igracemo EL i da izgubimo. Ko kaze ???
Pa Zurnal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
I ko garantuje da bi Evroliga kao zamenu zvala ucesnika iz ABA lige....sta vise osecam da bi zvali francuski ili drugi nemacki tim. Ionako se za njih trazi dodatno mesto.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMa imam ali samo kazem...Mi svakom nadjemo manu...retko ko nam se svidja i svi su nas pokrali....Pa nama je kod kuce sudijo sudija i Srbije...pa se oni npr nisu bunili koliko vidim...mada je bilo i crnogoraca..to su sudije koje boli patka za cz i buducnost..
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca...a-lige/hwtxfrp
Evo Blic isto pre nekog vremena pa MEGA PROSLA Buducnost i mi itd.....
Ma jasno je da se pritiskaju sudije. ... itd...ne znam ko je ovde napisao npr pogresili su sto nisu prekinuli igru dok je Gordicu pukla picka...i uvijao se u bolovima..da je bilo suprotno...mogu misliti sta bi bilo....
Mozda to ovako treba, ali bar na forumu dajte malo normalnosti...mislim protiv nas sudije evo 4 godine a mi se setamo kroz ABA ligu..itd...ali to je pritisak...sudija itd...a Javor ne sudi iz vise razloga CZ u EL..ali to je nebitno..
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostČekaj bre ...pusti me opštih mesta .Pitam te konkretno , zašto gospoda iz EL uvažavaju Zvezdu kad je u pitanju Javor a ovi iz Abe ne. Šta su ovi iz Abe od juče u košarci pa ne znaju za stav kkcz prema Javoru ??? Javor nas je direktno pokrao protiv Olija i izbacio sa F8 . To je samo najdrastičniji primer
2. Urban legend. Outball review i promena odluke koju je doneo Garcia je bila ispravna. Na zalost...
Ali, nije da nije imao svojih ekscesa u nasim utakmicama.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDzabe pisete.
Igracemo EL i da izgubimo. Ko kaze ???
Pa Zurnal[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Comment
-
Originally posted by drakon1 View Post1. Zivo me interesuje odakle ove "proverene" informacije. Moze li to neko da potvrdi?
2. Urban legend. Outball review i promena odluke koju je doneo Garcia je bila ispravna. Na zalost...
Ali, nije da nije imao svojih ekscesa u nasim utakmicama.
Ti si sudija pa sigurno bolje znaš od mene . Garsija je bio metar od događaja i prilično autaritativno je pokazao loptu za nas , ali ...i danas mi nije jasno da li je sudio "mrtvu" , što valjda nije po pravilima ili je promenio odluku .
Cedevita el utakmice igra u Draženovom domu ?Last edited by Samo Zvezda; 12-04-18, 12:51.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostZar Moraca nema 4,500 mesta?
I ko garantuje da bi Evroliga kao zamenu zvala ucesnika iz ABA lige....sta vise osecam da bi zvali francuski ili drugi nemacki tim. Ionako se za njih trazi dodatno mesto.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostAko je tacno, onda neka nam daju vec tu A-licencu, jebala ih licenca da ih jebala kad niko vise osim nas u sledecih 5 godina nece moci u EL. Ili smo prvi i idemo svojom zaslugom ili smo drugi, a prvi ne ispunjava uslove. Mada, zar je Cedevita imala onomad dvoranu sa 5000 mesta? Kod njih ovek zvrji prazno, a izgleda i malo uz sve to.
Sviranje qrcu.
Ako ne osvojimo ABA ne treba ni da igramo EL. Moje misljenje
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostNisu. Kontranapad protivnika se ne prekida u takvim situacijama, osim u apsolutnim situacijama kada se radi o teskoj povredi. Njihova procena je bila da to Gordicevo nije bilo zako nesto, sto se i u nastavku utakmice potvrdilo.
Imas finale, a meni smeta zato sto ovi sto placu na sudije..uglavnom ispadnu na kraju..ima brdo primera...koje tako kazu...nas kradu od osnivanja koliko ja mogu primetiti u svakom sportu a uglavnom smo prvi i superiorni..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment