Lesoreeeeeeeeeeee
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ovo moze samo skupina mediokriteta sa trenerom na celu.
Grupa luzera i placenika sa ovom prevarom na klupi.Last edited by Laza Kacanski; 13-04-18, 21:44.
Comment
-
Kakav zicer Lesora, ne verujem...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I dalje ne verujem kakav zicer, bravo LesorcinoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kako je ova Buducnost ocajna, strasno, ali su veceras igrali protiv jos gore ekipe luzera. Gordic celu cetvrtinu siluje kao da je LeBron, promasi bacanje, pa se spetljamo u hvatanju lopte, pa Gordic opet siluje, pa Feldin masi otvoren sut(pogadja samo kad nije bitno ), a onda i Lesor (sta se moze, nije on Hrijapa ).
Buducnost bez Doelmana i Danila Nikolica i opet dobise samo jer su igrali protiv protivnika koji se u 2018. godini raspadao u gostima svuda gde je stigao. Zaista treba biti umetnik pa ovo izgubiti.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Ne znam sta bi napisao..igrali smo..i izgubili mater mu jbm...dal je ovo realno..cime smo ovo zasluzili majko mila..ovi nasi ce se raspasti sutra...place mi se..eto ..ma ..aaaaaaaa3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment