Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Šarac View Post
    Navedi mi samo jednu godinu kada je nama izmedju dve sezone ostalo u vise od 6 igraca iz prethodne sezone. Pa to sem CSKA, Fenera,Reala i eventualno Olmipijakosa nijednom timu to ne podje za rukom.

    Lessor moze da ide uz obestecenje, steta sto zimus nije otisao za 800 k u Himki a ponuda je bila na stolu ali ima ugovor na jos dve godine tako da nemojte misliti da ta cifra opet nece biti na leto za prvog ofanzivnog skakaca El sa 23 godine. To sto se vecini navijaca ne svidja je drugi par cipela.
    Feldin ima ugovor i za sledecu sezonu , pitanje da li cemo se rastati ili ga ostaviti da odradi ugovor koji ce iznositi 450 k
    Rochesti, nije doveden da zavrsi karijeru kod nas, hoce da ostane ali naravno pod uslovima koje obe strane dogovore, ali nikada se nije zadrzao duze od jedne sezone ni u jednom klubu.
    Dangubic, 4 godine kod nas, usao bi u petu godinu , da se molimo Bogu da ga zdravlje posluzi i da ga San Antonio pokupi, trening kompenzacija je vidjena, u suprotnom ili novi ugovor ili odlazak bez banke.
    Enis, Davidovac, Dobric, Lazic, Jankovic, Jovanovic, Lazarevic, Radanov,Simanic, Apic, Lessort, Feldin (ovo su igraci pod ugovorom i za sledecu sezonu) to je ukupno 12 igraca........ druga je stvar sto bi svako voleo umesto ovih 12 da su tu jos i Uertel, De Colo, i Wanamaker i da sve ove koji nisu po volji vecine se raskinu ugovori i da dovede ponovo novih 11 po ukusima forumasa.
    Знам боље од тебе колико је и када играча остајало, тако да летошњи одласци за мене нису били никаква новост.Нисам ја летос најавио прављење новог тима за дуже стазе и тражио разумевање, већ онај ко води клуб, а можда је то само речено унапред као оправдање ако крене по злу.Ти набрајаш играче из ФМП-а, ја причам о играчима из Звезде, којима је евролига требала бити полигон за напредак.
    Промашили смо много у селекцији, а нема више ни Борка да нам прави центре.

    Comment


    • Ja sam ubedjen da oni mogu igrati EL ali se mora to lepo posloziti, kazem zavisi do ambicija, trenera itd....Apic,Lazarevic, Simanic, Davidovac,Uskokovic i Radanov moraju biti deo evroligaske Zvezde...ne moraju biti nosioci ali mogu i moraju biti deo tima,sistema...u narednim godinama..i praviti od njih igrace, sa par iskusnih domacih i par kvalitetnih stranaca 3-4 komada to moze biti dobra corba,ima zacina ako nadjemo i dobrog kuvara ( trenera ) moze biti dobro...

      To je nasa buducnost i druge nemamo..nije fixno, ne mogu svi proci ali svi moraju dobiti sansu....i polako ih uvoditi u sistem i davati im sansu..kazem nije nuzno da budu nosioci igre..bili su najbolji u evropi, gomila timova u EL nema takvu podlogu...i to je nasa prednost..
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

      Comment


      • po meni nije promasena sezona ,Lesor i Davidivac afirmisani kao i Enis i uradice se sve da se sva trojica zadrze kao i naravno Dobric koji je pokazao dosta i u prosloj sezoni ..Antic ce,hvala bogu u penziju a mislim da cemo ostati bez Rocestija i Feldina za kojeg cemo uzeti fine pare na kraju sezone ...
        Lazic verujem da ostaje a za Dangubu je steta jer se povredio bas kad ne treba inace bi otisao u EL klub za lepe pare
        Last edited by Ica; 30-03-18, 14:41.

        Comment


        • Bas ce neko dati pare za Feldina, to izbrisi iz glave..Jedino ko moze da se proda jeste Lesort..Davidovac dobra sezona,samo da je potvrdi sledece sezone...ali zapamti da je on dosao zbog lose igre Radicevica i zvizduka u Pioniru..niko nije ziv prepoznao Davidovca pre sezone..
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

          Comment


          • Originally posted by Дијаз View Post
            Знам боље од тебе колико је и када играча остајало, тако да летошњи одласци за мене нису били никаква новост.Нисам ја летос најавио прављење новог тима за дуже стазе и тражио разумевање, већ онај ко води клуб, а можда је то само речено унапред као оправдање ако крене по злу.Ти набрајаш играче из ФМП-а, ја причам о играчима из Звезде, којима је евролига требала бити полигон за напредак.
            Промашили смо много у селекцији, а нема више ни Борка да нам прави центре.

            Niko ne zna unapred sta ces moci da dobijes od mladog igraca, jer neko je Guduric a neko je Tejic. Politika kluba je da maximalno bude tri stranca u timu ako imas dovoljan kvalitet u domacim igracima. Ta politika je vodjena i na vrhuncu te strategije si dosao da u sezoni 2016/17 imas sve domace igrace i dva stranca kao backupovi (Wolters i Deon Thompson).
            Nije prozivka ali mi navedi samo sta je bilo resenje ove sezone da ti osnova budu samo domaci igraci i da budu nosioci i koji su to igraci bili dostupni od domacih a da imaju kvalitet da igraju El. Svi su se sprdali sa Davidovcem iz Fmp ali je decko iskoristio sansu da moze da igra EL, da nije dobio sansu nikada to ne bi ni znali. I gde pise i ko moze da garantuje da ce svaki igrac iz tzv nizeg ranga moze vinuti do El visine, imamo primer Radicevica koji je dosao sa nekim CV iz ACB lige, medjutim nije islo.
            Kada je selekcija domacih igraca pokazalo to sto je pokazalo krenule se u popunjavanje sa onim sto se moglo dovesti (ENIS/OMIC), dva nosioca stranca Roch i Feldin, mladi stranac kao potencijal Lessort, i ovo sto smo imali od prosle sezone pod ugovorima plus Antic kao zalutali poklon.

            Svi forumasi ovde ne bi mogli da sastave novi tim KKCz samo od domacih igraca i da budu konkuretni za El s obzirom na maksimalne plate koje mozemo isplatiti. Slobodno krenite sa licitiranjem igraca koji bi nama mogli sledece godine da igraju a da pri tom ne fantaziramo sa Stefanom Markovicem ili Nedovicem itd.

            I ovo jeste zaloga za buducnost jer imas vise od 10 igraca za sledecu sezonu.

            Comment


            • Davidovac, Dobric, Enis, Jankovic, Lazic su po meni jedini sigurni naredne sezone.

              Comment


              • Originally posted by LosmiSK View Post
                Bas ce neko dati pare za Feldina, to izbrisi iz glave..Jedino ko moze da se proda jeste Lesort..Davidovac dobra sezona,samo da je potvrdi sledece sezone...ali zapamti da je on dosao zbog lose igre Radicevica i zvizduka u Pioniru..niko nije ziv prepoznao Davidovca pre sezone..
                Dace za Feldina neki spanski klub (ko je rekao Valensija), Lessort ako bude ponude a bice putuje sa sve masnicom.
                Sto se tice Davidovca tu si sve u pravu, usao je protiv Baskonije i pokazao stabilnost u odnosu na Radicevica, to je bila izlazna karta za Radicevica a Davidovac je imao vise srece nego pameti jer je pre te utakmice bio predmet sprdnje kod svih navijaca, zajedno sa Keseljom, Apicem i Lazarevicem. Da se ne lazemo da je pre pocetka sezone ekipa iz Fmp bila docekana kao zaloga za buducnost vec komentarisano hocemo KKCz da gledamo a ne igrace Fmpa.

                A potpuno se slazem sa tobom da Lazarevic (pogotovo ako Lazic ode), Radanov moraju biti u 12 pa makar imali 10 Rochestija u timu sledece sezone. Za Borisu nisam pametan, mislim da nije nivo El da uci u sezonu sa njim i sa Jankelom na 4 brrrr. Uskokovic mora imati minutazu u Fmp sledece sezone plus 20, jos je rano za KKCz.

                Comment


                • Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Davidovac, Dobric, Enis, Jankovic, Lazic su po meni jedini sigurni naredne sezone.
                  Dodaj Jovanovica, Radanova i Borisu, tkdj mozes staviti i Dusan Ristica ne 100 % ali sa vise procenata da ce biti deo tima nego ne.

                  Jeste rano za roster ali ce i ovo sto si naveo kao sigurica isto zavisiti da li smo elita ili cipiripi sledece sezone.

                  Comment


                  • Lazarević je poluigrač, minus igrač u ofanzivi, za njega je i Laza ofanzivna zver.
                    Last edited by dekkard; 30-03-18, 15:17.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                    Comment


                    • Apić i Jovanivić su igrači za ABA i ništa više od toga.
                      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

                      Comment


                      • Originally posted by dekkard View Post
                        Lazarević je poluigrač, minus igrač u ofanzivi, za njega je i Laza ofanzivna zver.
                        Branko Lazic sezona 2017/18 El

                        3,3 pts, 0,9 of skok, 1,3 def skok, 24,6 % sut za 3p, 2,5 pir.

                        Na nivou cele El karijere je na 3,8 pts prosek.

                        Mada statistika je kao bikini.

                        Lazarevic ima 21 godinu, verujem da ce ove brojke da lagano predje za 6 godina igranja El kao i nas kapiten.

                        Comment


                        • Ma govorim za sledecih nekoliko godina.., Borisu svi gledaju kao nekog skorera, ja ga gledam kao igraca iz drugog plana za sad, sa skokom, blokadom...da zatvori reket malo itd...Nije on skorer i to je sustina...pustiti njega to je ludost...Apic da se spusti na cetvorku, tehnicki raditi sa njim...

                          Najbtnije od svega dovesti dobrog trenera koji zna da radi sa mladima, da ga unapredi..i da zna da vodi tim kroz sezonu.. tj toje najbitnije.. igramo EL ako da Bog...prosto toje za mene najbitnije..KAD se setim bas Sarca kad je rekao Martinez bio preskup za 350k ako se ne varam ili tako nesto...itd..ali dobro..
                          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                          2× German League champion (2018, 2019)
                          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

                          Comment


                          • Originally posted by LosmiSK View Post
                            Ma govorim za sledecih nekoliko godina.., Borisu svi gledaju kao nekog skorera, ja ga gledam kao igraca iz drugog plana za sad, sa skokom, blokadom...da zatvori reket malo itd...Nije on skorer i to je sustina...pustiti njega to je ludost...Apic da se spusti na cetvorku, tehnicki raditi sa njim...

                            Najbtnije od svega dovesti dobrog trenera koji zna da radi sa mladima, da ga unapredi..i da zna da vodi tim kroz sezonu.. tj toje najbitnije.. igramo EL ako da Bog...prosto toje za mene najbitnije..KAD se setim bas Sarca kad je rekao Martinez bio preskup za 350k ako se ne varam ili tako nesto...itd..ali dobro..
                            Martinez je trazio 50 k mesecno, plus neogranecini broj avio karata za njega i suprugu.

                            Evo dolazi nova sezona, skupstina ce opet biti pa predlozi da dodje Martinez, verujem da ce tvoj predlog biti jednoglasno usvojen da se angazuje Martinez umesto Alimpijevica.


                            ispravka nije trazio od KKCZ vec to je njegova cena ako hoces uopste da udjes u pregovore.
                            Kao sto i Granger igra u Baskoniji za 1 miliona po sezoni a verujem da bi ovde on vredeo ne vise od 300 k po sezoni kada bi ga mi cenili da igra kod nas.

                            mali off, kada se pogleda tabela top 8 ekipa , ni 16 pobeda nije garantovalo ulazak u top 8 jer teoretski BASKONIJA, ZALGIRIS I HIMKI MOGU DA DODJU DO 17 POBEDA i da budu 8 na kraju.

                            Molim realne i neostrascene kriticare, gde je nas tim mogao da namakne ovih 6 plus pobeda u ovoj sezoni da bi usli u PO.
                            Last edited by Šarac; 30-03-18, 15:44.

                            Comment


                            • Mjok, ako osvoji ABA Alimpijević da ostane, no brainer. Najvažnije je obezbediti veću kintu nego ove sezone da bi očekivanja porasla na realnim osnovama. Dakle, značajnije više od minimuma finansijskog ferpleja.
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                              Comment


                              • 400k za Feldina moze da se dobije bez ikakvih problema .Rusija ,Spanija ili Turska

                                Comment

                                Working...
                                X