Jutros pravim kalkulacije kakav bi skor svako od naših direktnih rivala trebao imati poslije 16 kola, ako sve bude kako bi trebalo, kad ono Žalgiris večeras iznenadi i dobi u gostima prvaka Evrope, a Brose iznenadi Olimpijakos.
Ne mogu da vjerujem kako nam ništa ne ide na ruku.
Sad će taj Željko našpanovati igrače protiv nas, pa kontam da će Meli šutati trojke 5/5, a Datome 4/4.
Ovu grčku braću svako živ bukvalno dobio bar jednom u ove 3/4 sezone, ali mi brale nikad.
Strašno važno da se Valensija sutra dobije!
Zašto? Pa porazom idemo na 4-8, dobija nas Fener i skor će da bude 4-9, a Žalgiris za kojeg smatram da je najbliži poziciji 8 (Real će bez problema biti u 8) sledeće kolo dočekuje Brose i realno odoše na 8-5.
4 pobjede bi zaostajali za njima i to bi već bio veliki problem.
Opet s druge strane, izgubi li Makabi sutra u Moskvi što je realno, a mi dobijemo Valensiju, naši bi bili samo na 2 pobjede od 5. mjesta.
Zato je sutra vjerovatno i ključan meč za ostanak u borbi za top 8.
Ne mogu da vjerujem kako nam ništa ne ide na ruku.
Sad će taj Željko našpanovati igrače protiv nas, pa kontam da će Meli šutati trojke 5/5, a Datome 4/4.
Ovu grčku braću svako živ bukvalno dobio bar jednom u ove 3/4 sezone, ali mi brale nikad.
Strašno važno da se Valensija sutra dobije!
Zašto? Pa porazom idemo na 4-8, dobija nas Fener i skor će da bude 4-9, a Žalgiris za kojeg smatram da je najbliži poziciji 8 (Real će bez problema biti u 8) sledeće kolo dočekuje Brose i realno odoše na 8-5.
4 pobjede bi zaostajali za njima i to bi već bio veliki problem.
Opet s druge strane, izgubi li Makabi sutra u Moskvi što je realno, a mi dobijemo Valensiju, naši bi bili samo na 2 pobjede od 5. mjesta.
Zato je sutra vjerovatno i ključan meč za ostanak u borbi za top 8.
Comment