Kao, razmisljaju o tome. Fali nam domaceg mesa, dovescemo bar jos 3, mozda i 4 stranca, mora neko da igra i domacu ligu. Kako je on covek vas osisao za ove dve sezone, bruka. Treba da nam platite da ga odvedemo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo nam jos Cakarevic treba.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa imam teoriju da je to dimna zavesa za jednog drugog igraca kojeg pokusavamo da vam skinemo. Videcemo.
Ocigledno je da Covic vise od svega zeli da uzme nekog igraca Partizana, iako mislim da bi mogao pametnije da potrosi te novce.
Comment
-
-
Originally posted by DelijaHool View PostШто баш он? Мало бољи центар и не може да прдне, Катић му је појаснио како се игра кошарка. Добар је само кад има отворен пут ка кошу..
Ubedjen sam da ce za 3,4 godine biti najbolji u Evropi na svojoj poziciiji (PF).
Comment
Comment