nadam se da necemo☺
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Posle večerašnjeg duplog programa se bojim da ne dođe do preteranog izliva negativnih emocija...čemu sam i sam sklon.
Videh na twiteru da je Bogi aktivan između dva menjanja pelena.
Hajde da za promenu u odnosu na prethodne utakmice spustimo protivnika na ispod 80 poena, kako bi imali šanse za pobedu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPosle večerašnjeg duplog programa se bojim da ne dođe do preteranog izliva negativnih emocija...čemu sam i sam sklon.
Hajde da za promenu u odnosu na prethodne utakmice spustimo protivnika na ispod 80 poena, kako bi imali šanse za pobedu.Last edited by Samo Zvezda; 23-11-17, 14:09.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostKako ? Od kako je došao Martinez , trpaju ko ludi Jedino da pomognu "tvrdi" obruči u AreniSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPosle večerašnjeg duplog programa se bojim da ne dođe do preteranog izliva negativnih emocija...čemu sam i sam sklon.
Hajde da za promenu u odnosu na prethodne utakmice spustimo protivnika na ispod 80 poena, kako bi imali šanse za pobedu.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostŠta bi falilo rezultatu 98-97 ...
I mislim da mi ne možemo da Baskonji damo skoro 100 poena.Last edited by nebitan; 23-11-17, 15:39.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mi večeras moramo dobiti kako god da okreneš, popravnog nema. Trijumf nam donosi nadu za dalje, poraz znači doviđenja Evroligo za sezonu 2017/18 i okretanje ABA ligi u potpunosti, a pitanje koliko bi u tom slučaju stranci ubuduće bili motivisani, što može dovesti do velikog problema! Zato je večeras izuzetno važan meč! Ne vjerujem da će večeras biti više od 5-6 hiljada, ali ako nas bude i 6000 da to bude pravo navijanje a ne pozorišna atmosfera. Ako uzmemo u obzir prethodna 4 meča koja smo izgubili dolazimo do zaključka da je ključan početak utakmice. Svaki meč počinjemo sa zaostatkom od 10 poena i to se jako teško stiže protiv evroligaških timova. Biće izuzetno teško dobiti Baskoniju, ali vjerujem u trijumf! Srećno momci, vrijeme je za pravu utakmicu!Last edited by mikara92; 23-11-17, 15:58.
Comment
Comment