Originally posted by StefDs
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Пера Ложач View PostAko budemo igrali kao 3/4 u Zadru, šanse su 60:40 !
Ako bude više od 10.000 gledalaca, one se povaćavaju na 70:30.
Meni je to dovoljno!
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Post70% sanse da dobijemo ...dajte ljudi nemojte se saliti ..uz podrsku od 5000 ljudi u praznoj areni ?sanse ako budu 50-50% bice super!
Covek je lepo napisao svoje vidjenje (koje moze, a i ne mora da bude tacno), a to je - ako bude vise od 10,000 gledalaca, sanse su 70:30
Da li ce ih biti, ne znamo. Verovatno nece, ali se mozda iznenadimo.
'biti ZVEZDAS je posebna vera ...to vecina vas ovde ne razume .....i Zbog nas manjine koju postujem do neba'
Reci nam molim te jos nesto - gde su ti vernici, oni koje ti postujes do neba? Sto ih nema u Areni?
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBaskonija je podigla formu smenom trenera. Lagano su otresli Zalgiris u proslom kolu.
Zaista mocan sastav.
Napadacki sigurno medju prvih 5,6 timova po meni.
Nasa sansa je da ih svedemo na oko 70 poena uz nase odlicne procente suta.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostJel to video bim na mecu KKCZ za fudbalski mec...Kakvesu nam sanse tu, mislim Baskonija u formi ali po meni daleko da ih ne mozemo pobediti...
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostBaskonija je podigla formu smenom trenera. Lagano su otresli Zalgiris u proslom kolu.
Zaista mocan sastav.
Napadacki sigurno medju prvih 5,6 timova po meni.
Nasa sansa je da ih svedemo na oko 70 poena uz nase odlicne procente suta.
Imaju visok tempo utakmice, sutirace do besvesti, kao I mi..od procenta suta sve zavisi a nasa odbrana of strane pomoci ako to postoji kod nas...
Imamo sanse, sta vise trebali bi biti favorite, oni su ubili zalgiris ali sutirali trojke 17/29 sto je ono skroz nerealno...Pa tacno mao 5 kerola u timu...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment