Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pa znaci imamo sanse da pobedimo ;) Oni si bez Diopa I Mekrea..sut ako m svedemo na neki osrendji procenat cao su...Seru ih trojke nenormlano zadnje tri tekme..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by mile-r View PostJel ima neko snimak Sedlaceka . Jucerasnje gostovanje kod Edina i KoletaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by profaarmor View PostDaj boze da gresim ali nesto ne verujem previse u nasu pobedu
oni su u naletu, opasno su popravili šut za tri po čemu su bili prepoznatljivi.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostVredi pogledati ...Last edited by Samo Zvezda; 21-11-17, 22:54.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostVredi naravno, pogotovo ako hoćeš da čuješ reč stručnjaka koji o košarci znaju daleko više od nas običnih ljubitelja košarke. Ove forumske "stručnjake" može samo da zbuni
Samo, sve je to džaba, forumaški stručnjaci su neprevaziđeni.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Sve zavisi od pristupa meču. Ako uđemo kao pičke, što nam je postalo ™, po pički ćemo i dobiti. Ako uđemo da se pobijemo, imamo pristojne šanse da pobedimo.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Oderaćemo jarca ...
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
Comment