Wada povedi Tinche!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by D-Wade View PostHaha, e moj batice, i da hoces, kod nje nemas sanse.
EDIT: Evo ja i Mamba istomisljenici.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Nije ona, koleginica sa faxa je.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostHaha, e moj batice, i da hoces, kod nje nemas sanse.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostNije ona, koleginica sa faxa je.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Što je najcrnje, još jedan je isto to uradio, na istoj utakmici (u pitanju je iranska liga) i obojica su doživotno diskvalifikovani iz njihovog fudbala, a da li im još nešto "fali" to ne znam.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠto je najcrnje, još jedan je isto to uradio, na istoj utakmici (u pitanju je iranska liga) i obojica su doživotno diskvalifikovani iz njihovog fudbala, a da li im još nešto "fali" to ne znam.
Sheys Rezaei
http://en.wikipedia.org/wiki/Sheys_RezaeiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
De vidi Krleta, k'o da radi za obavjestajnu sluzbu. Odmah covjek nadje sve podatke...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Meni ne može da promakne ništa! A znaš i sam, šta da ti pričam, zato si me odabrao za h2h ligu
Nego provali ovu pederčinu Rezaei-ja. Provali mu reakciju kad je ovaj igrač skočio, odmah on koristi priliku za napad
A i na onom drugom klipu, kreće ofanziva dok su ovi na zemljiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment