Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kontam da svi imaju istog frizeraLast edited by Lord Gangarić; 03-02-15, 15:57.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Samo za naseg forumasa!
Nije on kriv sto mu cale nemastovit!
Siki brat!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostDanas se najvise plasis te dece ustvari. Pre nekoliko dana pikali fudbal po snegu. Deca nas gadjala grudvama dok smo igrali. Ne vrede njima pretnje nista. Dok ih ne pojuris, ne ferma to sistem nimalo.
Dolaze deca od 11-12 godina, pitaju da igraju sa nama. Kad im kazemo da ne moze, tu vec krece vredjanje, psovanje i ostalo. Jednom drugu ukrali ranac.....luda deca totalno...
Originally posted by Ricma View PostDanas nesto zaseo za komp, gledam pitanja iz jednog predmeta.Ni da okrenem glavu ka prozoru.Konacno sam zavrsio i presao gradivo, okrenem glavu kad ono odakle se stvorio sneg.
Malocas izasao do prodavnice i sneg se vec otopio, poplava ispred moje zgrade.I nakon toga sam se zamislio.Najveca radost svakog klinca je kompjuter i sve sto smo mi imali oni sada nemaju.Pre svega nisu imali srecu kao mi da u tim godinama izbegnemo Internet, pa su bas bombardovani raznim informacijama i podlozni su manipulaciji.Meni je bilo sasvim dovoljno da odigram nesto, da bih posle otisao bajsem negde ili do skolskog za fudbal/basket.A Net te nekako prisiljava da se zalepis za stolicu i da ne mrds nigde.A i danasnji klinci mi se cini da su dosta lenji nego sto smo mi bili bas zbog toga, sada ni nemaju potrebu da se nadju sa drustvom nego razgovor obave grupno preko skajpa ili fejsbuka.Preko zime nema puno snega i sankanja, kod mene secam se bio najveci dozivljaj kada sam se spustao sankama tamo niz brdo kod Palilule, predsednik opstine je blokirao taj put tada samo zbog nas dece koji smo se tu stalno spustali dok je bilo snega.Ja kada sam ziveo u Nisu u najblizem slepom crevu, bila je velika livada pored jedne ulice i tamo smo znali preko leta da picimo fudbal.Postavimo cetiri velika kamena i udri.Sada ne znam kakva je situacija u skolskom dvoristu(u Nisu), ali pre par godina su izgradili jos jedan fudbalski teren sa vestackom travom.Zna se ko kaga igra u tom terminu, najstariji dodju posle 8 sati.Ja kada dodjem povremeno igra se na oba terena, a sa tim da ostalima nije bas ni do cekanja kao sto je bilo pre.I pre su bila okupljanja zato sto nismo imali sta drugo pametno da radimo popodne, kao svako je nesto igrao pa bismo posle prepricavali sta smo prelazili.Sada kada skoro svako ima Internet, vecina ni ne pomislja da dodje do skolskog dvorista na bleju sem u vecernjim satima.Mada nekako mi se cini da je skoro svako sa svakim zaratio i vidis 2-3 klana i to je to.Jeza te uhvati kako nema nikog.
Igrao sam i tamo kod vas sa Spasketom & co. Fin terencic..
Comment
Comment