To sme samo Stiven Sigal.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostTo sme samo Stiven Sigal.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostNek je i fotosop u pitanju, milina. Uskoro na B92 ja mislim pocinje neka serija s njim. Ne mogu docekati. Letice kosti na sve strane.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostUskoro na B92 ja mislim pocinje neka serija s njim. Ne mogu docekati. Letice kosti na sve strane.
Baš se lože b92ovci na Stivena...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by manda View PostNadam se samo da ovo nije ironija oko serije, bolje po tebe.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
Ugledni sportski web site "Give me football" među svojim posjetiocima napravio je anketu da odaberu najbolji tim od aktivnih igrača kojima je fudbal ispred novca i koji su lojalni jednom timu.
Evo kako izgleda taj famozni tim.
Golman - Iker Casillas
Desni bek - Javier Zanetti
Lijevi nek - Philipp Lahm
Štoper - Rio Ferdinand
Štoper – Carles Puyol
Centralni vezni - Xavi Hernandez
Centralni vezni – Paul Scholes
Desno krilo - Steven Gerrard
Lijevo krilo - Ryan Giggs
Polušpic - Francesco Totti
Centarfor - Raul Gonzales
Comment
-
Mnogo si ti igraca izostavio.
Maldini ispred Lahma. Karager ispred Ferdinanda. De Rosi ispred svih veznjaka osim Gerrarda jer igra u klubu koji nije uspesan, a tu je mnogo teze zadrzati se. A ima i jedan razlog koji mnogi ne znaju. Ubacio bih i Del Piera, a izbacio nekog iz sredine.
Ispade da ubacujem samo Italijane, ali jbg, pokazuju najvecu odanost svom klubu.sigpic
Comment
-
Teri bi mozda i mogao, ali Lamps ne.
EDIT : Nisam ni video da se radi o aktivnim igracima, jbg. otpada Maldini.Last edited by Black Mamba 24; 24-03-13, 23:28.sigpic
Comment
-
Dzerard, Karager, Toti, De Rosi i Zaneti moraju biti tu s obzirom da toliko dugo igraju u klubovima koji padaju pod pritiskom i koji moraju mnogo vise + imaju najgoru transfer politiku. Oni su meni najveci primer odanosti, lako je biti odan u Barsi gde sve stima. Del Piero takodje po mom misljenju, ostao u Juveu i kad je ispao u Seriju B iako je mogao da ide. Lampsa evo terali ove sezone, ne nude mu ugovor a covek i dalje ore teren i ljubi grb.
Ovo su najbolji primeri odanosti po mom misljenju, ostali su svi isto velicine ali su im klubovi ipak u mnogo boljem stanju ili nisu imali slucaj kakav Lampard ima.sigpic
Comment
Comment