Meni ovo nije smijesno. A jos manje zanimljivo. Mislim da je zalosno najbolja rijec.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by manda View PostEvo kakav narod zivi u Doboju, fin kurlturan, od kako su ovakvi ko Mamba otisli studirati u druga mjesta, nazire se svijetlo ovom malom gradicu, ali kada se krenu Mambe vracati ponovo cemer i jad pocnju, tu nece vracati nego ce otmati
http://bigportal.ba/doboj-pronasao-i...-hiljada-evra/sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
-
Originally posted by eM View PostMeni ovo nije smijesno. A jos manje zanimljivo. Mislim da je zalosno najbolja rijec.Last edited by miloolja; 04-11-13, 22:31.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nevjerovatan promašaj, koji s pravom konkuriše za 'promašaj godine' barem u BiH, zabilježen je na utakmici u Živinicama.
U finalu općinskog kupa igrale su nižerazredne ekipe Mladost iz Gornjih Živinica i Omladinac iz Đurđevika. Mladost je pobijedila 2:1, a moglo je biti i ubjedljivije da je njihov igrač iz ove situacije postigao gol.
No nije - 'zasmetala mu je prečka'.
Istina, riječ je o nižerazrednim ekipama i amaterskim igračima, ali - ipak je previše...
Comment
-
-
Comment