Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post
    Ma molila te da ih ne skidas nazirala se sramota ispod njih,kakva Zvezda ne mlati
    HAAHAHAH Osramotiste ga sad

Limare placu za nama

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
      Veliki Aki a kako ti znas da je sramota?!
      Prosao ja to sve i mene molile da ih ne skidam hahhaha razumijem te Brajko

Inace jedan off steta sto Lazio nije kupio Yilmaza
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ima zvaku i crnac sto krade torbe dok ti ovoj tvojoj pacenici objasnjavas koji je molekuliski sastav orbita sa eukaliptusom <3
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Za trenutak sam poceo da se brinem!

A ja mislim da je vise problem u gacama.. Jbg los model. ili tako nesto..

Nemoj previse u off Aki kakav crni Jilmaz...
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
            Ima zvaku i crnac sto krade torbe dok ti ovoj tvojoj pacenici objasnjavas koji je molekuliski sastav orbita sa eukaliptusom <3
            Како несрећан човек тај црнац, љубоморан био сто посто, смем да дам патику, Конверс - бела старка, скоро ко нова, да је тако. Замисли ти кад он нема стида и срама, ма не можеш ти то да замислиш, Закинтос и коктели, идем опет, хоћу лепоте ми и гаћа које рекламира Дача Икодиновић.

Comment

A ja mislim da je vise problem u gacama.. Jbg los model. ili tako nesto..
              Kakve da budu kad ih reklamira jednoruki Daca :/
              sigpic

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                Kakve da budu kad ih reklamira jednoruki Daca :/
                Upravo tako!!

Nadji bre one na pijaci na kojima pise LIMAR! Kvalitet se prepoznaje
                SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.

Comment

Upravo tako!!

Nadji bre one na pijaci na kojima pise LIMAR! Kvalitet se prepoznaje
                  Имао сам једне Роналдињо гаће, али сам их убрзо бацио, много ме стезале, те и да сам хтео нисам могао да скинем

Comment

• Ronaldinjo gace su keva <3

Kako bih ostao jos da kucamo o crncima i da neko prestigne Klosea najboljeg strelca SP-a a da mu ne zafali 5 komada nego je zenski glas glavni i kad se on podigne nema dalje, rekla da prekinem da kucam i ja sta cu rob moram da gasim komp :/ Zivi bili 716 godina podeljeno na 3/8 koliko Brajkulici fali u mozgu sto bi rekao kumic Akan <3
                    sigpic

Comment

• Odoh i ja, mora ujutru da se radi!

Ima dana za megdana!

Comment

• Pogledajte na 22.20 kakav gol moj drug daje HAHAHAHA :

https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Evo kakav narod zivi u Doboju, fin kurlturan, od kako su ovakvi ko Mamba otisli studirati u druga mjesta, nazire se svijetlo ovom malom gradicu, ali kada se krenu Mambe vracati ponovo cemer i jad pocnju, tu nece vracati nego ce otmati

http://bigportal.ba/doboj-pronasao-i...-hiljada-evra/
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Pa ovaj je to naucio od nas rodjenih Dobojlija kad je dosao studirati.
                            sigpic

Comment

• sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Prošla starleta vas je oduševila, ova će vas sigurno oboriti s nogu.... da li ljudska glupost i neznanje imaju granice... neeeeee

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X