Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Za trenutak sam poceo da se brinem!
A ja mislim da je vise problem u gacama.. Jbg los model. ili tako nesto..
Nemoj previse u off Aki kakav crni Jilmaz...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostIma zvaku i crnac sto krade torbe dok ti ovoj tvojoj pacenici objasnjavas koji je molekuliski sastav orbita sa eukaliptusom <3
Comment
-
Originally posted by l1m4r View Post
A ja mislim da je vise problem u gacama.. Jbg los model. ili tako nesto..
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostKakve da budu kad ih reklamira jednoruki Daca :/
Nadji bre one na pijaci na kojima pise LIMAR! Kvalitet se prepoznajeOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Ronaldinjo gace su keva <3
Kako bih ostao jos da kucamo o crncima i da neko prestigne Klosea najboljeg strelca SP-a a da mu ne zafali 5 komada nego je zenski glas glavni i kad se on podigne nema dalje, rekla da prekinem da kucam i ja sta cu rob moram da gasim komp :/ Zivi bili 716 godina podeljeno na 3/8 koliko Brajkulici fali u mozgu sto bi rekao kumic Akan <3
Comment
-
Comment
-
Evo kakav narod zivi u Doboju, fin kurlturan, od kako su ovakvi ko Mamba otisli studirati u druga mjesta, nazire se svijetlo ovom malom gradicu, ali kada se krenu Mambe vracati ponovo cemer i jad pocnju, tu nece vracati nego ce otmati
http://bigportal.ba/doboj-pronasao-i...-hiljada-evra/sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment