Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View Post
Comment
-
Govedo matoro...treba ga polomiti i baciti na robiju.Zbog ovakvih je steta sto u svakoj zemlji ne postoji ona policija "za zivotinje" kao na zapadu i sto zakoni o zastiti nisu stroziji.Ovako ce ovaj smrad platiti neku novcanu kaznu i biti pusten...Svako ko je spreman ovako nesto da uradi nije normalan...taj bi i covjeka sjutra mucio.
Nisu mi jasni ovi ljudi koji su prolazili pored kao da se nista ne desava.Trebao je neko da izadje i da mu j*be mater bolesnu.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostGovedo matoro...treba ga polomiti i baciti na robiju.Zbog ovakvih je steta sto u svakoj zemlji ne postoji ona policija "za zivotinje" kao na zapadu i sto zakoni o zastiti nisu stroziji.Ovako ce ovaj smrad platiti neku novcanu kaznu i biti pusten...Svako ko je spreman ovako nesto da uradi nije normalan...taj bi i covjeka sjutra mucio.
Nisu mi jasni ovi ljudi koji su prolazili pored kao da se nista ne desava.Trebao je neko da izadje i da mu j*be mater bolesnu.
Comment
-
Originally posted by Sara View PostAaaa ovo je onaj sto smo ga kopali po menadzeru.... doduse neuspesno
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMikula ne slusaj ovog, znao sam sta ce da napise... ,,prosek igrac''
Ajde bre nemoj da nas posvadja sitnica, dace Bog da bude visi nivo. Prefinjen spic mnogo, lepo na oko, osecaj neverovatan. Kakva sve drva i bezmozgasi igraju
Comment
-
Ljudi je li se moze igrati fm preko neta , sad mi recimo zajedno ako nemamo orginal ? pretpostavljam neSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment