Originally posted by Maric91
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Gangrena View PostDosao sam kuci pre bukvalno sat vremena odma sam se vas setio
Da krenemo sa pojacanjima Podolski I Kazorla po meni najjaca pojacanja koja smo skoro doveli posebno Kazorla covek je zver prava steta sto igra u isto vreme kao i ovi indijanci iz Katalonije pa ne moze da dodje do izrazaja .Zirud pa mogu reci prosecan napadac , late bloomer odigrao je dve dobre sezone u Francuskoj treba mu samo dati malo vremena da se uklopi i bice sve ok .
E a sad za gospodina koji me je najvise iznervirao ove nedelje.Stvarno ne znam sta da kazem za njega prvo je ucenjivao ako nema LS nece ostati , izborili smo se za LS onda ako ne dovedemo dobra pojacanja nece ostati , doveli smo Podolskog,Kazorlu,Ziruda vise nego dovoljno i sta je sad problem ? Prvenstveno mi je zao Vengera koji je ucinio sve sto je mogao i ovaj indijanac mu ovako vraca.Ako je neko imao strpljenja sa njegovim povredama onda je to Wenger i ako neko zasluzuje da se ispostuje onda je to taj covek.
Samo se nadam da ce ga povrede zaobilaziti kao sto su i kod nas i da ce biti na terenu koliko je i kod nas bio .
Comment
-
Ko ima Arenu 3 nek prebaci da mi pomogne u jednoj dilemi , je li ovo komentator sto komentarise VBA-Liverpul isti onaj sto komentarise bundes ligu na ES ?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostKo ima Arenu 3 nek prebaci da mi pomogne u jednoj dilemi , je li ovo komentator sto komentarise VBA-Liverpul isti onaj sto komentarise bundes ligu na ES ?Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Comment