Batali Dzo, ko si ti? Sta si ti uradio za ovaj forum? Svako tvoje krsenje pravila ce biti rezultirano brisanjem ili prebacivanjem postova, uvrijedi nekoga i dobices ban. Ovo je takav forum da nema dvostrukih arsina FTW <3
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostJa bi takvim ko ti iskljucio televizor iz struje.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBatali Dzo, ko si ti? Sta si ti uradio za ovaj forum? Svako tvoje krsenje pravila ce biti rezultirano brisanjem ili prebacivanjem postova, uvrijedi nekoga i dobices ban. Ovo je takav forum da nema dvostrukih arsina FTW <3
Jeste nekad vrijedjao muslimane,crnce,Jevreje,90% postova mu je provociranje,ali on je toliko uradio za ovaj forum da sam i ja za to da mu se tolerise.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
http://en.wikipedia.org/wiki/LeBron_James http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Cole Prvi je popularniji, moraš mijenjati nick pa će i tebi biti sve dozvoljeno.
Comment
-
Vid' kako vlast odmah doskoči, al' dosetiće se i Vlasi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by S-NashVerovatno sam bio negde, cirkao Chivas i puckao tompuse uz drustvo lepih devojaka ali to nije ni vazno.
A zasto sam ga lajkovao, ne secam se. Lajkovao bih opet verovatno, ne njemu, bilo kome, ubacujes se svuda, napises nesto a ustvari nista. Kako da ne ide coveku na zivce?
Daleko od toga da nisam gresio i preterivao kao i svi ostali ovde u nekim stvarima, od toga ne bezim.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostMa prodaju maglu, mozes uci manje-vise gde hoces ako znas da se snadjes i pregovaras.
Al kakav Chivas, Jim Beam ili Kanadski, to su mi omiljeni, mada ih slabo ima.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZnam mene su pustali svuda zbog brata a kasnije zbog sestre. Idi bre ja u Amneziju isao sa 15 godina, neke sa 18 nece da puste.
Al kakav Chivas, Jim Beam ili Kanadski, to su mi omiljeni, mada ih slabo ima.
Kad rece Amnezija sa 15, bilo to pre dve godine, Pena Party. Pustise penu a ortak i ja sa sprata soramo po masi, niko nista ne konta.sigpic
Comment
-
Od Bastiona nista vala ove god, a tamo kakve su zuraje A jesi skrnav brate, pomalo i nastran pissing po masi
Ju pa ja nzm da sam te video da to radis nasao bih te vala ispod kamenaThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostOd Bastiona nista vala ove god, a tamo kakve su zuraje A jesi skrnav brate, pomalo i nastran pissing po masi
Ju pa ja nzm da sam te video da to radis nasao bih te vala ispod kamena
Ne znam sta je sa Bastionom, navodno neki kriminal u pitanju pa je propao ali tako sam samo nacuo.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostMa to je tad bilo, duplo sam sad normalniji, mislili da smo ludi sto idemo u Amneziju, mani nas. Sramota me kakav sam bio, sta sam radio uzivo, sta sam pisao po fb.
Ne znam sta je sa Bastionom, navodno neki kriminal u pitanju pa je propao ali tako sam samo nacuo.
Poljubac?
Mrak?
Sta mi se svidja na tebi?
Slikanje?
Nisi valjdaThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
-
Originally posted by S-Nash View PostDotle nisam dosao ali kakvi su to statusi bili, kakve gluposti samo da se privuce paznja. Deaktiviranje tog govneta nesto najpametnije sto sam uradio u zivotu.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment