Announcement

Collapse
No announcement yet.

Živeo koMANDAnt (Off Topic)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rone
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ko nije gledao treci deo Nolanovog Betmena, znaci obavezno da ga pogleda, obavezno. Film je blago receno cudesan...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
        Ko nije gledao treci deo Nolanovog Betmena, znaci obavezno da ga pogleda, obavezno. Film je blago receno cudesan...
        Jesi li ga gledao u kinu,ili si posegnuo za nekim alternativnim rjesenjima
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
          Jesi li ga gledao u kinu,ili si posegnuo za nekim alternativnim rjesenjima
          Kino naravno... Ne postoji alternativno resenje, bar ne za neko koje znam... Da se skine na netu mozda ima, ali je slika sranje, a ovaj film ne zasluzuje to. DVDRip izlazi mozda krajem septembra, mozda cak i kasnije. Ali film koji preporucujem svima i onima koji vole Betmena i onima koji ga ne vole.
          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Promasio si temu. A i vec se komentarisao film.

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
              Promasio si temu. A i vec se komentarisao film.
              Ne mozes promasiti temu velikog Komandanta.
              sigpic

Comment

• Ovo sam htio da vas pitam,ne znam bas jel prava tema,ali nema veze.Jel znate vi da je Benitez bio pred potpisom s Hulk-om prije par godina,uprava mu nje dala jos neka 2-3 miliona cini mi se.Maloprije mi je ovo palo na pamet

#the return

Comment

Promasio si temu. A i vec se komentarisao film.
                  Htedoh da kazem, ali me Nash preduhitri... I gde se to komentarisalo ??

edit: Znam ja za to Akane... Igrao je za Tokio Verdy tada, sprdao se po Japanskoj ligi 2... Porto bio brzi i uzeo ga...
                  Last edited by Freshman; 08-08-12, 00:26.
                  sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Sram te bilo, moderator a ne zna sta se desava na forumu i sto je jos gore ne zna njegovu strukturu.

Comment

edit: Znam ja za to Akane... Igrao je za Tokio Verdy tada, sprdao se po Japanskoj ligi 2... Porto bio brzi i uzeo ga...
                      Ma cak i kad je odigrao sezonu za Porto Rafa nudio ovako 15 miliona eura,a oni trazili mislim 17-18,i nisu mu dali da plati

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        Ovo sam htio da vas pitam,ne znam bas jel prava tema,ali nema veze.Jel znate vi da je Benitez bio pred potpisom s Hulk-om prije par godina,uprava mu nje dala jos neka 2-3 miliona cini mi se.Maloprije mi je ovo palo na pamet
                        Hteo Hulka, Silvu ili ako on ne moze Matu ali su Hiks i Zile bankrotirali. Nesto sam neki dan zamisljao scenario. Umesto otkaza Benitez ipak ostaje. Polusezonu koju je Woy odradio svejedno kako bi protekla a ne bi gore nema teorije. Potom dolazi FSG koji ima para. Imao bi za klasa pojacanja + bi ostao Tores iz kojeg je on jedini izvukao krajnji maksimum i kontinuitet. Doveo bi verovatno Suareza ili nekog tog profila u januaru i imao bi dosta para za leto. Nesto mi se cini da bi to dobro ispalo ali jbg, tako je kako je.
                        sigpic

Comment

Sram te bilo, moderator a ne zna sta se desava na forumu i sto je jos gore ne zna njegovu strukturu.
                          Gde god da je na fudbalskom pdf-u nije sigurno... To je moj region...

Znam, cim je dosao u Porto, pokazao je strasan talenat, i to je ta sezona kada smo zavrsili kao drugi, to leto smo trebali da ga uzmemo, ali jbg, posle se Rafa okrenuo planu B i doveo Maxija.
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• je dobar al ja sam bolji
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              je dobar al ja sam bolji
                              Budi bog s nama.

Comment

Gde god da je na fudbalskom pdf-u nije sigurno... To je moj region...
                                Procackaj najjuzniji podforum.

Comment

Working...
                                X