Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by S-Nash View PostPatetisao nisam ali preterivao u pokusaju da ispadnem duhovit non-stop, na sta je to licilo...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Forum je dobio nove crvene mocne rendzere.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Kako je ovo promasio Ovo bi klinci iz predskolskog pogodili Tacno ne verujem koji as jos se u stativu zabio Jos sto rece za milion prodatSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Fora je u tome da medju dosadasnjim adminima vlada neka euforija,bas neko dobro raspolozenje je bilo medju moderatorskim timom i odluce se meni i Nash-u da ukazu povjerenje,znaci najbolji potez od kad je foruma,svi gore se slozili i aminovali.Ljuba je posebna prica,on je sada i sajt admin,vjerovatno ce i facebook stranicu da preuzme,krenulo covjeku jbt pravo...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostFora je u tome da medju dosadasnjim adminima vlada neka euforija,bas neko dobro raspolozenje je bilo medju moderatorskim timom i odluce se meni i Nash-u da ukazu povjerenje,znaci najbolji potez od kad je foruma,svi gore se slozili i aminovali.Ljuba je posebna prica,on je sada i sajt admin,vjerovatno ce i facebook stranicu da preuzme,krenulo covjeku jbt pravo...sigpic
Comment
-
Pocinje fudbalska H2H liga, u ovaj topic prijavljujete:
http://www.sportklub.info/forum/thre...mjedbe/page214
Evo i pravila, ako hocete da igrate:
http://www.sportklub.info/forum/thre...-i-H2H-ligu-SK!sigpic
Comment
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment