Sjecam se jedne prilike posvadjasmo se ja i Akisa i dodje Mandusic,parafraziram.Vi ste drugovi,nemojte da se svadjate.Pomirismo se posle dva minuta!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ali koliko samo strpljenja i mudrosti trebas imati pa da 17 ljudi paralelno izvodis na pravi put.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTacno kada bih saznao da ce biti sjednica, uoci tih istorijskih momenata za fudbalski PDF-a nisam ni spavao,sipao je znanje,al dzaba kad je sipao magarcima,nista nismo uhvatili,sve zaboravili
Ima viziju, samo je pogresne ljude izabrao.
Niko nije smeo da mu se suprotstavi na sednici inace bi odmah po hitnom postupku bio izbacen, ali i mi ostali smo znali da je on uvek u pravu.Bio nam je ko drugi otac.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostAli koliko samo strpljenja i mudrosti trebas imati pa da 17 ljudi paralelno izvodis na pravi put.
AKisa,hvala ti i nastavit cu da se trudimi i kordinisem s vama xDZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Danijel dobro pravi te parole.Neka jednu lijepu napravi da svi stavimo na avatar.
31. ruse Anonimusi net i onda bi najbolje bilo da taj dan ne dolazimo.Naravno Mandusic ce doci na internet ukoliko bude zelio i taj dan,ne mogu njega neki hakeri koji ce ugasiti internet sprijeciti u tome.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDanijel dobro pravi te parole.Neka jednu lijepu napravi da svi stavimo na avatar.
31. ruse Anonimusi net i onda bi najbolje bilo da taj dan ne dolazimo.Naravno Mandusic ce doci na internet ukoliko bude zelio i taj dan,ne mogu njega neki hakeri koji ce ugasiti internet sprijeciti u tome.sigpic
Comment
-
Gledam Inter i cudim se sredini,Zaneti-Poli-Kanbijaso-Obi,sta ti ljudi mogu zajedn,da odgovorim nista,stvarno jad i cemer i bol.
Sve nesto na invidualni kvlalitet,odbrana oronula takodje,Majkon je gori od Nogotoba,centralni bekovi lose,napad los,to je osvrt moj.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostOd ove utakmice vise nikad niasm gledao Inter. Niti cu.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostOd ove utakmice vise nikad nisam gledao Inter. Niti cu.sigpic
Comment
-
Sejo jebem te nesposobna,izgubio Majami,a sve si od igraca promasio
Pogledao sam to,onda osao na forum procitao sve,nema nikog banovati,odgovorio Vladanu,jos mu pretio,otisao na b92,pa na mondoRS,pa mondoSrbija,i to iscito,pa osao na reulztate.net,pa malo citaom,pa osao na kladionicu,i sve sam presao na telefonu,nemam sta raditi
I konju glupi,do 11sati ne posaljes li mi tiket koji si igrao ima da te ubijem.
Trenutno je jedna velika praznina u mom zivotuTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by mandaNash,sta sam juce rekao da ne brises ove teme od klubova City i tako ti,evo vidis u temi Totenhem nije bilo posta dva mjeseca i covjek dodji i posta,a rekao sam da ce doci neko vec sutra i na City xD
Zahvaljujuci njemu, postali smo tim. Do tada smo bili invidulci.Last edited by Casiraghi; 30-03-12, 17:03.sigpic
Comment
Comment