Ma boli ga k...., vlasnik je hrvatskog fudbala i sto bi se sa njima zamarao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jedna od tri sportske fotografije (dve su u Off Topic-u) kao najbolje u 2011. agencije AP.
Igrač Benfike Nemanja Matić i igrač Bazela Benjamin Hugel tokom fudbalske utakmice u Lisabonu.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Morao sam i do Off Topica otici, bas nas saras Olja.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Manda nece da se druzi s nama... Naljutio se.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
SAMO JEDAN KLUB ISTINSKI SE VOLI OD ROĐENJA- TO JE LJUBAV KOJOJ NI SMRT NE MOŽE REĆI DOVIĐENJA !
Comment
-
Mamic idol!
Mozete ga vi zezati zbog ovog Dzo Frejzer i Muhamed Ali ali je u pravu za mnogo ostalih stvari. ;)Last edited by AcaDjilkos; 12-12-11, 23:05.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Жигара е лешина,Жигара е во
Сними брата Пантелу како дае го.
Позвао сам Станкелу за једну малу прославу,
дао четир згодитка да убиемо досаду.
Видара се ранио методом истезања,
када Пантела репуе онда нема зезања.
Кадје Жиги матиро,изпала е Рома,
Банкела патос,а Станкела кома.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Fanta View PostKao da je jucer bilo kada sam dosao na forum
A sad, hocu svi da mi cestitate 500-ti post :PThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment