Ma ljubomorni su sto vodja nakupi toliko za 1 post.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostSamo 47 ili 48 lajkova,to je bio neki minimum minumuma koji sam ocekivao.Svaki dan nas je oko 200 na forumu znaci svega 25% se istinski obradovalo povratku najveceg.Ne znam sta ovih ostalih 75% misli,da je ovaj forum nastao sam od sebe,da sa nama niko ne kordinise,ali njima na dusu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Bio je na konopcima,ali se izvadio,za par dana nam se trajno vraca i sve se vraca u normalu,ali mora ova situacija da nam bude za nauk u narednom periodu,mora nam reci sta kad njega nema,ocito je da ne umijemo...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Velik - veci - Manda.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ljudi ja sam gresko pritisnuo Vladan,T-Mac i Bojana a htio Manda."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment