Tokom utakmice su ga prikazivali i prvo mu je u ruci bila piva, a onda predkraj ga ponovo prikazali kad vidi se voda u casi ili možda neka žešća
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sal sumnjam da ces naci igdje bar ja nisam nigdje vidio,a kapu mozda mozes naci u onom Sport Life-u prekoputa trznice ali nisam siguran,znam da sam vidjao dresove,dukserice,trenerke i slicne stvari od Liverpoola.Ako ti je daleko bolje ne izlazi po ovakvom vremenu jer prije da neces naci nego sto ces naciTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ja nisam iz Sarajeva ali kod nas u Banja Luci na trznici-pijaci ima dosta tih salova,majica i gluposti od stranih timova , nedavno sam prolazio trznicom i video sam na jednom standu dosta toga od Intera,Juventusa,Reala , nisam obracao paznju verovatno je bilo i od UnitedaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostJa nisam iz Sarajeva ali kod nas u Banja Luci na trznici-pijaci ima dosta tih salova,majica i gluposti od stranih timova , nedavno sam prolazio trznicom i video sam na jednom standu dosta toga od Intera,Juventusa,Reala , nisam obracao paznju verovatno je bilo i od Uniteda
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostEto vidiš a mi se svađamo oko jedne Xaresigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment