Pobedio bre
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Ma kakve veze ima bitno da kad skupis sve pehare na svetu ikad dodeljene i kad ih prebrojis na najvise od njih pise PARTIZAN, ne Real, ne Barselona, ne CSKA... a kamoli ne crvena zvezda.
To ti je isto kao i ono, ceo zivot ucis da budes uspesan ekonomista, trgovac, automehanicar a ti vec 3 meseca za redom donosis razne pehare koje si osvojio na takmicenju iz lakiranja i dekoracije noktiju...jawww sto ste divni
Ovo je pravo za vas, hvala mom sestricu
"Moras ih skupiti sve...." Bitan je kvantitet jebes kvalitet
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKako ne bi popili warn....
To ti je isto kao i ono, ceo zivot ucis da budes uspesan ekonomista, trgovac, automehanicar a ti vec 3 meseca za redom donosis razne pehare koje si osvojio na takmicenju iz lakiranja i dekoracije noktiju...jawww sto ste divni
Ovo je pravo za vas, hvala mom sestricu
"Moras ih skupiti sve...." Bitan je kvantitet jebes kvalitet
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostAko zelis mozemo da uporedjujemo i 5 glavnih sportova meni nije problem isto mogu i da te pitam kad si se poslednji put radovao nekom trofeju Da l se secas uopste
Jel znas kako kazu stari ljudi "... Bolje je*** jednom u zivotu nego ceo zivot ......" (da prostite)There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe mi cemo se stalno vracati na osvojen kup sampiona, i sada vi treba da kazete da gledamo ono sto se desilo pre 100 godina...
Jel znas kako kazu stari ljudi "... Bolje je*** jednom u zivotu nego ceo zivot ......" (da prostite)
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSlabo kazu onda :/ Sta ti imas od toga kad treba da cekas da dobijes sina pa onda on da se ozeni i tek tad mozda budete nesto uzeli Realno.
Ustanem ujutru, upalim komp, a na desktopu me ceka slika najvece ljubavi sa trofejom Evropskih Sampiona.
Udjem u Zvezdin folder i pustim video klip " Darkooo Pancev...!!!!! i onda cujes one epitete tipa "najveci" "
Odmah se osetim bolje
A dobro i vi se mozete tesiti finalom Sajamskih gradova od pre 420 godina, kada se fudbal igrao sa kamenom a utakmice se prekidale zbog utrcavanja vukova na teren...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Ja na jutro ustanem, kad ono opet prepucavanja na relaciji Zvezda - Partizan. Odo sebi kaficu napraviti dok ste jos ovdje.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostImam osecaj zadovoljstva koji vi nikada necete imati
Ustanem ujutru, upalim komp, a na desktopu me ceka slika najvece ljubavi sa trofejom Evropskih Sampiona.
Udjem u Zvezdin folder i pustim video klip " Darkooo Pancev...!!!!! i onda cujes one epitete tipa "najveci" "
Odmah se osetim bolje
A dobro i vi se mozete tesiti finalom Sajamskih gradova od pre 420 godina, kada se fudbal igrao sa kamenom a utakmice se prekidale zbog utrcavanja vukova na teren...
Comment
-
Daj ljudi ovo je zajebancija posto je dosadno, sta treba da cutimo, nije ni to problem.
EDIT: E moj LBJ nije internet love, prvi put su me odveli na Marakanu kada sam jedva imao 2 godine, nisam znao za sebe ali sam vec bio tamo, obucen u zvezdin dres i sa zvezdinim salom oko vrata.Last edited by Indigo; 03-12-11, 13:01.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment