Dragi Indigo, bolje bi ti bilo da procitas neku knjigu nego sto gledas ovo nasilje...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Originally posted by Thug View Postznam ja to...pa imamo i mi kolarova, hocemo mi njega da gledamo...i sad u bosni treba zbog dzeka da se gleda dobar fudbal a srbija da gleda wigan i wolvse da bi oni mogli dzeku da gledaju...zasto mi moramo svima da se dodvoravamo?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Thug View Postznam ja to...pa imamo i mi kolarova, hocemo mi njega da gledamo...i sad u bosni treba zbog dzeka da se gleda dobar fudbal a srbija da gleda wigan i wolvse da bi oni mogli dzeku da gledaju...zasto mi moramo svima da se dodvoravamo?
Comment
-
Kako Srbija nema nikakve veze sa Bosnom kada je SK zaduzen i za tu zemlju? I de se isluliraj malo, oguli bananu ili nesto slicno. U ovih svojih 6 postova nisi nista pametno rekao, vec samo nesto protestujes i pljujes.
I ovo ode u off, bezze zagadismo temu Newcastle-a koju MagsSerbia odrzava besprijekorno.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostPazi kako mu se obraćaš ima da te proda u belo robljeTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Najkrvaviji ratni zlocini su se desavali u Africi u gradjanskim ratovima gde su se i gde se i dalje ti crnci ubijaju medjusobno kao pseta. Naravno da je kolonijalizam jedna od najodvratnijih i najlicemernijih pojava u visokoj politici koja se desava i dan danas ali je cinjenica da svaka manjinska grupa ljudi, definisana bojom koze, nacionalnoscu, verskom i seksualnom pripadnoscu na kraju povucena propagandom i alavoscu zavrsi tako sto trazi veca prava od vecinske grupe sto je apsurd.
Comment
-
Jest najgore u Africi bilo, ali ni ostali crnci sirom svijeta nisu uzivali, bili su zrtve uskracenosti i ogranicenosti u svim sferama zivota. Ako bacis oko malo, vidjeces da skoro u svakoj drzavi u kojoj je neka rasa (ili nacija) u manjini, zele veca prava uprava zbog toga sto su manjina i sto osjecaju dozu straha... A na kraju krajeva, bjelci su sve to i kreirali, neka i njih malo prcaju.
Malo je reci da smo otisli u off... Ja ne bih vise o pravima crnaca.Last edited by bracala; 17-11-11, 18:34.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostJest najgore u Africi bilo, ali ni ostali crnci sirom svijeta nisu uzivali, bili su zrtve uskracenosti i ogranicenosti u svim sferama zivota. Ako bacis oko malo, vidjeces da skoro u svakoj drzavi u kojoj je neka rasa (ili nacija) u manjini, zele veca prava uprava zbog toga sto su manjina i sto osjecaju dozu straha... A na kraju krajeva, bjelci su sve to i kreirali, neka i njih malo prcaju.
Malo je reci da smo otisli u off... Ja ne bih vise o pravima crnaca.
Comment
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
MA Brat Pantela
Пришо ми Фејсара речима шоси мучко колу начи наш какав бичслеп је пао од стране мене фазон има деца да му иду уназад невера.Начи опа цупа ту сам већ негде око линије креча облика круг излеће гоша поза гимнастичар начи леводеснолево ломим га у куку и матирам.Иде пас ту ка мени пријем начи смола шпринта нека ругоба ка мени као саћуте поломим пребацим лопту методом маказице он се почо крсти невера.Сећам се у ПеСеГеу на тренингу карактера ускуративни кацмо вежбали офсајд замке маскиро се Пантела у линији методом камелеон и чекам.Бокте јебо какав је ово распад из категорије неверних начи бамбусају нас бананци врсте чоколадни невера.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment