Videli smo kakav si alfa i omega kada te je tamo AK47 napljuvao.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ama di si ti JC, čoveče?
Već se zabrinula...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostVideli smo kakav si alfa i omega kada te je tamo AK47 napljuvao.
Dominiram svuda
Evo Olja banujem konkurenteTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ako, ako, samo nisko... udri...
Pazi samo da ne uzvrate
Nego, sada sam se setila ... pa sada će asprilja da se probudi, a tema zaključana....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ne moze mi niko nista,prvo najbolji sam moderator a drugo vucem sve konce iz sjene.
AK me je pljuvao pa smo vidili kako je zavrsio,da vidim ima li neko jos ko da je hrabar takoTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Olja dobit ces cokoladu sa ljesnjacima
A Maricu ako hoces mogu tebe banovati pa da vidis da svasta smijemTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostOlja dobit ces cokoladu sa ljesnjacima
Ne sviđa mi se ovaj zeleni smajli u ovom kontekstu, al daj šta daš...sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Maric91 View PostBas ti je fora.Jednog obicnog jebivetra na ovom forumu da banujes, a vlast ne smes. xD
Ima ljudi koji nece da prezale moj odlazak koji mi se cini da je sve blizi i blizi.sigpic
Comment
Comment