Sta god njega ljuti ja sam za
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Živeo koMANDAnt (Off Topic)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja sam navikao da ga zovem Mandarinica.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne moze ovo ovako,pricati protiv nas na nasem pdf,nismo krivi sto djevojke vise vole fudbalTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Pa eto,ti i ne mogu sad da se sjetim ali zaluta neka
Ali opet bolje jedna kvalitetna nego 100 nekvalitetnihTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
Comment
-
Originally posted by BranislavDrage moje forumasice,
pisem ovo pismo, a ruka mi drhti od tuge i bola jer smo pokradeni i prevareni od strane raznih "namazanih" likova sa ovog foruma! U svojoj tuzi i samoci pozivam vas sve, u ime NBA Off Topic Caffe tima, da nam se zdusno pridruzite i nesebicno pomognete u ovim teskim trenucima vasim prisustvom! Dusmane cemo rasterati, a onda cemo ostati nas nekolicina i vi!
Bice to sjajno iskustvo za obe strane!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostPa eto,ti i ne mogu sad da se sjetim ali zaluta neka
Ali opet bolje jedna kvalitetna nego 100 nekvalitetnih
Mislim da njih najviše ima na Moto GP, dobro i na tenisu...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mi smo ovde fino vaspitani i kulturni momci,uvijek zaluta neko,ali mi smo ogledalo ovog foruma
Da nas nema trebalo bi nas izmislitiTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
Comment
-
Evo formacija fudbalskog pdf-a
Manda na golu kao čuvar ovog pdf-a, bekovi Dale i Gangrena, štoperi bice (Kjelini) i Mumi (Teri) , na sredini ja i Wada koji pravimo neki balans između odbrane i napada, trequartista Kole jer on razmišlja 300 na sat . krila phenom (Mesi Mesi Mesi ) i Neša. I najistureniji Crna Mamba, ubica!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
A gde su rezerve?
Ja bih napravio jednu izmenu.Tata Mumi mi deluje da zna da barata sa loptom, jos ako se dobro secam na njegovom avataru je bio Drogba , pa bi njega stavio kao spica, a Mamba koji zna samo da sutne loptu van terena, stavio bih ga na poziciji stopera.
Comment
-
Šaljemo te u našu filijalu NBA pdf jer sam čuo da i oni prave neku fudbalsku ekipu, šta da im radim vole da kopiraju
A još smo im uzeli 2 jaka igrača, Wadu i Crnu Mambu ubicu
Mislim da ćeš se dobro snaći tamo jer i nema neke konkurencijeIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment