Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reprezentacija Srbije u fudbalu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ovo oko javnog izvinjenja, ja bih isto uradio, pljuješ me JAVNO i lažeš JAVNO u vezi sa mnom, dakle imaš JAVNO i da se izviniš i JAVNO da kažeš da si lagao, pogotovo jer reprezentacija nije privatna stvar, već selekcija države, a državu čini narod, dakle JAVNA stvar.

    A ne ceo vek tange range, ja tebi ti meni, sad ćemo da zovem ovog ili onog zbog ovog ili onog, pa meni 4%, tebi 7%, od menadžerovih 25%.....pa svi su krivi sem onih koji upravljaju.

    A ovog jajaru Mladena Krstajića neću ni da komentarišem, kaže čovek na meni je odgovornost idemo dalje, alo rođeni primio si pet komada od Ukrajine i pri tom lako si mogao još 4 da primiš !? Pa imaš li trunke obraza jebo li te onaj ko te drži gde te drži, a i oni ko drže tog što tebe drži !!!

    Comment


    • ....
      Spoiler

      Neki su ovde sinoc osudili ponasanje navijace Ukrajine (koje je filo fantasticno ako se izuzme intonijranje himni), nazvali su ga skandaloznim, ali su isto vreme zaboravili sta je prethodilo tome.

      Skandirali su nam da smo ruske kurve, s' punim pravom zato sto se tako i ponasamo. Sirom Srbije mogu da se vide grafiti podrske Putinu, "Krim je Rusija", i slicno.

      I pored svega oni su se na tome zadrzali, nisu skandirali o Kosovu i slicno. Nasi "navijaci" ce im se sigurno propisno osvetiti, ponovo cemo pruziti podrsku necemu sto nije u nasem interesu, pripojicmo Krim Rusiji, pevace se pesme posvecene Putinu i "majci" Rusiji, pa cemo se opet za par godina cuditi sto nas Ukrajinci ne vole

      I da ne zaboravim, ovo se onda nazivalo "fantasticnim" navijanjem "nasih" navijaca a sada nam smeta kad nama neko uradi isto... licemerno.


      Comment


      • Ovo pitanje ce uskoro dobiti novu dimenziju.

        Comment


        • Ajde Sovo šta je pisalo na tribinama šta su napisale Delije




          Ispališ se tako bezveze. Oni nisu podržali režim ukrajinski, a ova parola je stajala protiv Budiveljnika uz poziv braći Ukrajncima da se po nagovoru nemačko vatikanskih struja ne kolju sa braćom Rusima.
          Last edited by Cassius Clay; 08-06-19, 10:04.

          Comment


          • Juče se videlo da ne možemo igrati u formaciji 3-5-2, pogotovo ne sa izborom igrača na pojedinim mestima u timu. U LN i protiv Nemaca i Portugalaca igrali smo u formaciji 4-2-3-1. I dalje sam mišljenja da tako najbolje funkcionišemo. Imali smo rezultate, igra nije bila na nivou ali verujem da bi vremenom i ona bila bolja. Ako sklonimo u stranu drugo poluvreme protiv Portugalaca gde su nam očitali lekciju iz modernog fudbala, mi smo i protiv Nemačke i Portugala odigrali dobro, bilo je i perioda kada je bio i dobar protok lopte. U LN su zadnje vezne igrali Lukić i Maksimović, štopera je igrao Veljković. Nije bilo potrebe da se to menja, trebalo je nastaviti sa njihovim uigravanjem.

            Comment


            • Luka Milivojević je jedini imao muda da otera Smrdajića u pičku lepu materinu. Posle seljo dolazi u London. Može do sutra. Nije Lule sisa prodana, ima to ciganske krvi.

              Comment


              • Originally posted by Uroš View Post
                Ajde Sovo šta je pisalo na tribinama šta su napisale Delije




                Ispališ se tako bezveze. Oni nisu podržali režim ukrajinski, a ova parola je stajala protiv Budiveljnika uz poziv braći Ukrajncima da se po nagovoru nemačko vatikanskih struja ne kolju sa braćom Rusima.
                Koji su Delije faktor da podrze ili ne podrze volju naroda nezavisne drzave?

                Sta smo posejali sad cemo da zanjemo. Glupi Rusofili iz Srbije su uspeli jos jednu bivsu Sovjetsku republiku da okrenu protiv nas.

                Comment


                • To se ne radi tako. Jedino efikasno je da se odredjena grupa udruzi i izadje zajedno u javnost. Luka je popizdeo samo zato sto je zamenjen na utakmici, a ne zato sto ima muda. Niko od njih nema muda, inace ne bi dozvolili da im drugi kroji kapu.

                  Comment


                  • Nemamo šta da okrećemo protiv nas kada se oni maze sa znaš i sam kim. Nije stvar Rusije i Ukrajine, niko nikad ukrajinsku nezavisnost nije doveo u pitanje, stvar je maženja sa odredjenim stranama.

                    Koja je to volja naroda koje nezavisne države? Koliko sam video kad narod ima volju na Krimu, u Luganskoj i Donjeckoj republici proglase ih za terorirste?

                    Bitna je izgleda volja naroda samo na zapadu Ukrajine.

                    Comment


                    • Ona SNS-ovska prevara je još na mestu selektora?
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                      Comment


                      • Pa i ne treba imati muda pa oterati Krstajića u tri lepe, pogotovo ne u ovakvoj situaciji gde svako ko to uradi dobiće hvalopojke od većine navijača.

                        Spoiler
                        Pravo rešenje za našu reprezentaciju sam JA. Za kratko vreme bi zablistali. Znam da su se Uroš, Ganac i ekipa zacerekali sada al ko ih šiša, ljubomorni su što sam bolji od njih.

                        Comment


                        • Originally posted by mmajstor View Post
                          To se ne radi tako. Jedino efikasno je da se odredjena grupa udruzi i izadje zajedno u javnost. Luka je popizdeo samo zato sto je zamenjen na utakmici, a ne zato sto ima muda. Niko od njih nema muda, inace ne bi dozvolili da im drugi kroji kapu.
                          Ovo je tačno, Luku je vodio egoizam, kao i Nastasića što nije pozvan za SP. Jel se buni neko ko igra redovno? Što se Mitar ne buni, ili Tadić ili Nemanja Maksimović?

                          Krstajić je već bivši selektor, ovo brukanje mu sigurno neće biti oprošteno. Neće niko još da priča o tome dok ne prođe Litvanija, ali sam siguran da u septembru Srbija ima novog čoveka na klupi.

                          Comment


                          • Šta će Mitar da se buni sisa istetovirana juri Šaćirija na poluvremenu da mu se izvinjava, pre urtakmice se širio, on bi mi prvi leteo iz reprezentacije.

                            Comment


                            • Originally posted by LosmiSK View Post
                              Tim je bio dobar al za Litvaniju kuci, ne mozes tako ofanzivno na strani da igras. Prijovic je bio bespotreban, mesto njega neki zadnji vezni..
                              Ne znam čime je Jović pokazao da je bio potrebniji od Prijovića. Generalno njih dvojica nisu krivci, mi nismo imali čoveka da prevodi loptu, a sa druge strane nismo imali čoveka da kvari igru protivnika. U prevodu - nismo imali zadnjeg veznog. Na kraju nije problem ni u formaciji 3-5-2, 4-4-2, 9-1-1 (što kaže Dragan Torbica ), već u motivaciji, mentalitetu. Mi nismo ni u jednom momentu delovali da smo došli tu da igramo i da pobedimo. Samo smo došli.
                              Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                              До поновног сусрета, твој Швабо

                              mala H2H 2018/19
                              suicide
                              2019
                              velika H2H 2019/20

                              Comment


                              • Krstajic ce otici tek kad se zavrsi sa rekonstrukcijom FSS, odnosno kad Kokeza postane direktor firme za izgradnju stadiona.

                                Comment

                                Working...
                                X