Originally posted by Mario Ancic
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Mario i Kreso,
Sve svodi na tumacenje Goranovih reakcija u dav meca. Danas i na AO 2013. u mecu Novak-Vavrinka.
Cilic je bolji od Andersona. I to osjetno. Ali je losiji od Novaka i to osjetno. Cilic danas nema cime da bude razocatan, a ni Goran. Marin je igrao dobar dio meca bolje nego ikada, a manji dio pristojno iako bez vjere u uspjeh.
---------
PS
Predlazem ad podvucemo crtu pod ovu diskusiju, jer sumnjam da mozemo nesto novo reci.
Ja sam sigurno u jednome pogrijesio. Vi ste vrlo emotivni kad je u pitanju Goran. Shodno tome, bolje ne pominjati ono sto je dojam, osjecaj itd.Last edited by NI; 13-03-14, 12:20.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPetra, šta si pala odmah u vatru?
hteo je da kaže... ma da, svi ga kao hejtuju... to je bilo ironično.. i samo se ti drži teme, a Novaka ne same niko bre da pogleda mrko, tipa samo NE opet ko koga hejtuje, eventualno ako neko ima insajderske informacije u ovom slucaju da Ivanisevic hejtuje Novaka, onda se ja izvinjavam...
Naravno, Novaka ne smije niko ga pogleda mrko a kamoli nesto drugoLast edited by LegendaBL; 13-03-14, 12:24.
Comment
-
Nisam bio od sinoc na forumu, dosao sam samo nesto da vas upitam ... Evo ispao vam je Stanislav... jeste li sada srecni ?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostUkoliko si čitao ovaj forum morao si videti da NI nikada, ali nikada nije hejtovao nikog a da ne govorimo o igračima bivšim/sadašnjim
Comment
-
Dobro... SVE smo razrešili i ovde podvlačimo duplu crtu... i držimo se sada samo teme IW2014.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NI View Postnotorious,
Hvala na komplimentu iako sam napisao samo ocigledno.
Sto se tvoje zaoke tice moras obratiti paznju na rijec trenutno. A mnogi smatraju da je Novak trenutno u velikom kanalu.
A sad pitanje za tebe i Vladana. Da li ste igdje tokom prvog seta ti i Vladan napisali da Novak igra toliko lose da to jednostavno ne moze da se nastavi u drugom? Ako jeste, onda se izvinjavam. Ako niste, onda ne mogu sebi da zamjerim sto sam pomislio da smatrate da on trenutno ne moze bolje.Novaku ne treba neki nivo da bi dobio Čilića.
Originally posted by Niki View PostSada citam sta se na forumu dogadjalo tokom noci.Vladan, Notorious opet ste me nasmejali.
Steta sto neki ne shvataju vasu ironiju, ne znaju sta propustaju.
Da je ispao, uhvatio bi se proknjiženih 1000 poena, ovako, žao mi jeKad osvoji 1000 ovdje, onda ganjaj Pecu za njegovu 1000 u Miamiu
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPetra, šta si pala odmah u vatru?
Legendu boli uvce za Novakai hteo je da kaže... ma da, svi ga kao hejtuju... to je bilo ironično.. i samo se ti drži teme, a Novaka ne same niko bre da pogleda mrko
Last edited by Pertla; 13-03-14, 14:00.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNI, čitaj i uči
Da je ispao, uhvatio bi se proknjiženih 1000 poena, ovako, žao mi jeKad osvoji 1000 ovdje, onda ganjaj Pecu za njegovu 1000 u Miamiu
Niki, kad je sljedeci cas?
Samo nemoj(te) preuvelicavati Novakovu krizu. Cilic je bio 6-ti u trci prije pocetka turnira, a Novak 10-ti. Svejendo sve je zavisilo od Novaka. Rekao sam prije neki dan da se ne plasim Cilica nego Novaka. I to je tako za sve osim 5-6 igraca. Druga je prica sto ja smatram da Federer i Vavrinka spadaju u tih 5-6 igraca, a cinim mi se (ograda), da ti smatras da se oni ne bi smjeli pitati kada igraju protiv Novaka.
Last edited by NI; 13-03-14, 14:56.
Comment
-
-
Помогао је Ноле некима: Виктору, /умаг/, Типси, /завршни мастерс 200 бодова да би остварио најбољи рејтинг/, Мареју да дође до слема, помоћи ће и Чили кад буду у неком финалу, овог пута није било нужно, Нолету је сада битније! /треба изтестирати Фекија у финалу/sigpic
Comment
-
Originally posted by Zika View PostПомогао је Ноле некима: Виктору, /умаг/, Типси, /завршни мастерс 200 бодова да би остварио најбољи рејтинг/, Мареју да дође до слема, помоћи ће и Чили кад буду у неком финалу, овог пута није било нужно, Нолету је сада битније! /треба изтестирати Фекија у финалу/Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment