Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vule_89 View Post
    Fed bi ovom pobedom trebao da dodje do 5-og mesta?
    Da, sad je no.5
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Role je sinoc bas lepo igrao, do 5:5 je jos i izgledalo neizvesno, ali posle toga je prvo osvojio 8 uzastopnih poena i uzeo 1. set i u roku od 20 minuta je bilo 5:0 u 2. setu
      Po obicaju, bilo je par njegovih genijalnih udaraca, jedan od tih je defitnivno lob, plus Anderson uopste nije bio toliko blizu mrezi, skocio je koliko je mogao ali nije vredelo
      Na mrezi je bio solidan, imao je samo jedan bas kiks, kad je pogresno procenio loptu i tako dao Andersonu jedinu brejk loptu, ali je spasao odlicnim servisom. Kako je mec otmicao tako su i fh i bh sve bolje funkcionisali, mozda je imao 1-2 vece greske.
      Uglavnom, ovo mu je bio najbolji mec na turniru

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ako je pobedom protiv Nadala Dolgo zavredeo epitet ‚‚iznenađenja turnira" posle sinoćnjeg izdanja može se reći da je po prikazanoj igri najbolji igrač dosadašnjeg toka turnira.
        Vraćanje bombi naturalizovanog kanadskog drvoseče je naprosto bilo s j a j n o!
        Siguran na svom servisu, lucidan kad ustreba, konstantan u razmenama, jednom rečju bolji i nadasve kompletniji igrač od protivnika.
        Bravo Dolgo!
        sigpic

Comment

• Moram priznati da ga do sinoc dugo nisam gledao i stvarno je bio neverovatan.
          A Miloš car na mreži kod pozdravljanja

Comment

• Imao je taj jedan pad, ali nista strasno realno. Vazi za labilnog igraca i zaista zna cesto da se raspadne i da bude uzasno samodestruktivan, ali to nije slucaj zadnjih mjeseci. Sto je fascinantno kad znamo sta mu se desava u zemlji i svaka mu cast kako uspijeva da ostane usredsredjen na teren.
            sigpic

Comment

• Mozda mu to daje dodatni motiv, nikad se ne zna kako ko reaguje

sigpic

with experience.

Comment

• Bice zeznuto protiv Dolgopolova sutra
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Ма какви зезнуто, игра Феки као никада, Андерсон не да није био лош него је био изненађујуће добар, пуно релија је водио одлично и све мислиш готово јер Феки удара из све снаге кад овај још јаче и сигурније, али Феки је видео да је озбиљна ситуација и дао је гас до даске, имао је Феки у безизлазној позицији фантастичне екстра поене да су аплаудирали људи са одушевљењем... Мислио сам ево Андерсон је разочаран и пада, али човек је дисциплиновано настављао као да га ништа не погађа и настављао са фантастичним сервама, међутим тада ме и Феки изненађује са јођ ефикаснијим ретернима, лудило, било ми је криво што сам морао сам да гледам и нисаким да поделим утиске... и одем да спавам, сада видим да је Андерсон ипак пуко у другом сету и овај га прегазио са 6/1...

некако сада имам утисак да је Феки непобедив и Долго само представља звезду у успону коју ће Феки да спушта полако на земљу...

Дајте ми Федерера!

Last edited by Žika; 14-03-14, 12:38.
                  sigpic

Comment

• Svaka cast Dolgopolovu ali molim vas ne trazite neku nadu da ce on dobiti Federera. U strasnoj je formi Roger, igra nestvaran tenis, i sto meni najvise fascinira riternira vrlo dobro, mozda i najdobro u karieri!! Dolgo nece imate neke sanse protiv Federera, jer Roger nije Raonic pa da ne zna da igra izmene.
                    OVAKO

Comment

• I ja mislim da Dolgopolov nece proci Federera, ali da igra najbolji i najkonstantniji tenis do sada, igra. Bitno je popravio svoj stav na terenu, kad ima samopuzdanje mnogo moze pogoditi i drzati ritam, igrati brz tenis, ali to moze i Federer. Do sada mislim najveci uspeh na nekom Mastersu i sve pohvale za to. Trebalo bi biti zanimljiv mec, pa videcemo, mozda i nas iznenadi.

Comment

• Mislim da je izramnio svoj najveci uspeh na Masterse, mislim da 2012 igrao 1/2 finale sa Djokovica u Monte Carlo.
                        OVAKO

Comment

• Ja mislim da on nikad nije igrao SF mastersa, a sigurno nije igrao protiv Djokovica SF u MCu

sigpic

with experience.

Comment

• Igrao je sa Djokovicem 2012 u MC, ali 1/8 ili tako nesto.

Comment

• Dolgu je ovo prvo karijerno polufinale na turnirima Masters serije.
                              sigpic

Comment

• Tacno, zbunio sam se. Njegov najveci rezultat u karieri.

Beneto da nije luzer mogao bi mnogo stvari veceras protiv Djkovica. Ali i da vodi raspasce se i Djokovic ce to dobiti.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X