Originally posted by Prototype
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Originally posted by LegendaBL View PostNiko ne gleda duel talijanskih ljepotica, Giorgi-Penetasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by LegendaBL View PostNiko ne gleda duel talijanskih ljepotica, Giorgi-PenetasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by Petra View PostNagledali se lepote meca Nole-Gonzales
Kakva je ovo slika Djokovica cudne droge izgleda kruze pustinjom, prvo Fed poludio pa sad i NoleLast edited by LegendaBL; 12-03-14, 00:23.
Comment
-
Gledam ovu Djordji i ne mogu da verujem da nisam za nju glasao u onoj anketi o najlepsim teniserkamaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by LegendaBL View PostSavjetujem muskom dijelu Noletovih navijaca da gledaju, odlicno dodje za opustanje poslije Noletovog
Kakva je ovo slika Djokovica cudne droge izgleda kruze pustinjom, prvo Fed poludio pa sad i NolesigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment