Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2014. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ziki i Nestor izgubili od Hute Galunga i Roberta 6:3 6:3
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Vrlo neocekivan pocetak, jer Hiraldo, odma pravi brejk i vodi 2:0
      Kei uzvraca ribrejk, i dovodi mec u egal
      Last edited by jovan; 27-04-14, 15:37.
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Preokrenuce Kei,dobija ovaj turnir
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• 4-2 Nishi
          Nazalost ne mogu da gledam mec al nadam se da se neces zezati Kei
          Ima da vidim sliku sa titulom kad se vratim

Comment

• Kei je usao u svoj ritam i dominantno preokrece rezultat 5:2. Retko kompletan igrac, psiho-fizicki se priblizava, tamo gde mu je mesto, top 10
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Na najsporijoj prašini usred Španije pored gomile domaćih i stranih ‚‚specijalista za prašinu" turnir uzima - Japanac
              sigpic

Comment

• VAMOS NISHIKA!

Samo crtaj, levo krilo, desno krilo
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Bravo Kei! AKo se ne varam od sutra 12.!
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Strasan tenis igra Kei ove sezone. Jos u Melburnu se videlo da ce biti jako dobar ove sezone, naravno ukoliko izbjegne povrede. Namucio je Nadala posteno, pobjedio Rogera u IW, osvoijo Memfisa, a evo sad i titulu na najsporijoj sljaci na svetu, gde kladim se nije mogao ni da zamisli da ce nekada osvoiti titulu. Bravo Nishika, samo nastavi tako.
                    OVAKO

Comment

• Tako je majstore, u sred Spanije. Jos malo pa tamo gde ti je mesto ( TOP 10 ) i da ne izlazis odande min 5 dina
                      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Bravo Kei, nisam ni sumnjala da ces uzeti trofej, bez obzira na pocetak meca, cestitke
                        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Isprašio prašinara na prašini prašnjavih specijalista.
                          Kei
                          sigpic

Comment

• Giraldo nije prašinar bravo Kei

Comment

• Ova nedelja odlicna za tenis, Kei i Dimitrov osvojili titule
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Svaka čast Nišikoriju na tituli. Oduvijek mi se sviđao njegov stil igre.

Iskreno da vam kažem, mislio sam da će Almagro do titule poslije pobjede nad Nadalom.

Comment

Working...
                                X