Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ZOI 2014: Opsta tema
Collapse
X
-
Kinezi poslednji put nastupaju i za sada... treći.
I ostali još Nemci, drugi posle kratkog programa.... uz Krcka Oraščića...Last edited by miloolja; 12-02-14, 19:37.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pao je .... Rusi prvi i drugi....
Tatjana i Maxim
Okrutan je ovaj sport ponekadLast edited by miloolja; 12-02-14, 19:42.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A u vreme prosle Olimpijade nisu cak bili ni par
predivni su, bas mi je drago
Nemci su po meni skroz zasluzili bronzu, u tome je i fora sa ovim sistemom sudjenja, sudije mogu da nagrade program i izvodjenje onako kako se njima svidja.
A sutra menoviin another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Takodje Kinezi bolji od Nemaca i Kanadjani/Moskvič bolji od Nemaca (mada ih je Pink Panter proslavio)>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Nemci i Holandjani su nastavili dominaciju u ''svojim'' disciplinama, Nemci u sankanju(dvojac), a Holandjani u klizanju na 1000m.Treba napomenuti da kod sankanja je austrijski dvojac jedna greska kostala bronze i zavrsili su kao zadnji.Nemacki dvojac je stvorio vecu prednost nakon prve voznje i jedino su mogli da ostanu bez zlata da su zakacili ivicu staze ili da kao njihove austrijske kolege, jedan izgubi malo ravnotezu, zakaci nogom led i izgubi puno vremena i to se bas desilo njihovim austrijskim kolegama.Kada su u pitanju ovakvi sportovi ne cudi me ovakav ishod, Svabe iskalkulisu idealnu putanju i optimalnu brzinu, kao rezultat toga dobijes sigurno zlato.Sto se klizanja tice Sani Dejvis nije uspeo da dodje do treceg uzastopnog zlata u toj disciplini, stigle su ga godine.Mulder nakon zlata na 500 m, u ovoj disciplini osvojio bronzu.Ovaj put nisu imali prva tri mesta, partibrejker je bio Kanadjanin Morison.
Comment
Comment