Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Brate bodricemo ga mi svi i da nikad vise nista ne osvoji. Ali stvarno ne vidim problem da konstatujemo da ima probleme. Mi smo njegovi navijaci, ne likujemo sto ima problema, ali je posteno priznati da ih ima. I odma su neki dosli i poceli pricu pljuvanje, nije to pljuvanje, cinjenica je da je ovo sramota, cinjenica je da je danas bio ocajan, cinjenica je da bira pogresna rjesenja. I to traje i traje, treca godina krece.
    Slažem se sa vim, ali čemu ovo o kakvoj sramoti pričamo, čega treba da ga bude sramota zar je sramota izgubiti, zar je sramota ne blistati svaki put šta je tačno sramota, čega Novak treba da se stidi
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
      gledas li il livescore?
      Gledam na strimu

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
        Da Roger kao nekad pocisti sve.
        Ili da Grisa dobije da Mariji nabija komplekse.Imam i ja isto neki osjecaj, posto onaj zulj na Rafinoj ruci nije macji kasalj.Boli ono mnogo jedino tablete protiv bolova.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Nadrogirace se Nadal svim zivim i nezivim ... ne boj se ti za njega, nece on to ni osetiti....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
          Slažem se sa vim, ali čemu ovo o kakvoj sramoti pričamo, čega treba da ga bude sramota zar je sramota izgubiti, zar je sramota ne blistati svaki put šta je tačno sramota, čega Novak treba da se stidi
          Mislim da je sramota izgubiti na tri seta od Stanislasa Wawrinke u svojoj kuci.
          sigpic

Comment

Brate bodricemo ga mi svi i da nikad vise nista ne osvoji. Ali stvarno ne vidim problem da konstatujemo da ima probleme. Mi smo njegovi navijaci, ne likujemo sto ima problema, ali je posteno priznati da ih ima. I odma su neki dosli i poceli pricu pljuvanje, nije to pljuvanje, cinjenica je da je ovo sramota, cinjenica je da je danas bio ocajan, cinjenica je da bira pogresna rjesenja. I to traje i traje, treca godina krece.
            Naravno da treba da konstatujemo. Nisam ja ni pokrenuo pricu o pljuvanju. Mada su zaista neki preterivali u svojim izjavama. Takodje smatram da je problem veliki i da nesto mora da se menja. Iskreno, ne znam ni zasto eksperimentise sa raznim trenerima. Nisam bas u toku, ali primecujem da je Vajda sve manje prisutan? Da li ga uopste trenira i dalje. Znam da se prica da hoce covek da bude vise s porodicom i manje na putu. I da, i ja se slazem da vreme prolazi i on ce fizicki padati. Sto je sasvim prirodno. I slazem se da traci najbolje godine. Ne, ne ocekujem 2011-u da se ponavlja, ali realno je prosle godine mogao i 3 slama da uzme, nek malo zajebe masterse. Dzaba sto on odigra kraj sezone dobro kao 2013, kad u novu sezonu udje lose. Ima vec 3 masters kupa i sasvim dovoljno regularnih mastersa. Da nije poklanjao ko sto jeste, sad bi vec bio na 10 slamova.

Comment

• саће ноле код виктора на сони, да се мало опорави. зато је одиграо овако лоше, чуо је да виктор огранизује турнир у фифи па није хтео да пропусти...

Comment

Mislim da je sramota izgubiti na tri seta od Stanislasa Wawrinke u svojoj kuci.
                Sramota bi bilo da se nakon poraza skinuo go pa hodao po terenu, da je lupio Wawrinku reketom umjesto da mu čestita na pobjedi, a to što je izgubio uopšte nije sramota. Ti si veći stručnjak od mene i ti respektujem, poštujem tvoje mišljenje i komentare, ali se ne slažem da je sramota izgubiti, pa nebitno od koga. Svaki put kada Novak izgubi pokreće se priča kako on "ima neki problem" o čemu pričamo mi, zašto Nadal nema problem kada gubi u prvom kolu W, zašto Federer nema problem kada ponovi isto to u drugom, ali kada Novak izgubi on ima problem.
                * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• sramota je nacin na koji je izgubio
                  nadal kad izgubio u prvom kolu, on opet ima 2 slema po godini

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Sramota bi bilo da se nakon poraza skinuo go pa hodao po terenu, da je lupio Wawrinku reketom umjesto da mu čestita na pobjedi, a to što je izgubio uopšte nije sramota. Ti si veći stručnjak od mene i ti respektujem, poštujem tvoje mišljenje i komentare, ali se ne slažem da je sramota izgubiti, pa nebitno od koga. Svaki put kada Novak izgubi pokreće se priča kako on "ima neki problem" o čemu pričamo mi, zašto Nadal nema problem kada gubi u prvom kolu W, zašto Federer nema problem kada ponovi isto to u drugom, ali kada Novak izgubi on ima problem.
                    Znas zasto Nadal nema probleme, zato sto sad vec nije u primeu, a prije tog ispadanja osvoji RG, a posle tog ispadanja osvoji dva Mastersa plus USO. Osvojice i AO. On posle teskih poraza odgovori strasnim titulama, Novak jos tezim porazima. To nije sramota, Nadal je veci od Djokovica. Ja za Novaka navijam zbog nekih drugih stvari, zna se dobro sto mislim o Nadalu, ali evo sad cuti i igra i to postujem. On je jedan od najvecih svih vremena, nece mnogo vremena proci kad ce i zvanicno biti najveci svih vremena, ne i u mojoj knjizi ali ko sam ja? Te fore statistika je kao bikini je po meni jedna od vecih prevara, statistika i brojke ne lazu. Nadal kad izgubi tacno se vidi mrznja u njegovim ocima, Djokovic jedva ceka da zagrli i poljubi onog preko puta. Nema to sto odvaja velike od najvecih. Novak je nesumnjivo teniska legenda, on sad da se povuce ostaje u knjigama kao legenda tenisa, ali mu fali da bude pritom i djubre barem na terenu i da gazi preko svih da bi dosao do rezultata. To se ne uci. Ja odlicno znam za koga navijam i kakav je Novak Djokovic, pratim ga aktivno evo osma ce godina. Ali da on koji ima svoju tvrdjavu dozvoli da mu tamo neki Wawrinka srusi tu tvrdjavu, izadje i ovako odigra ne braneci svoje uporiste i ponasajuci se kao da je ovo nesto nebitno je ipak sramota sto se mene tice. Prilicno velika pritom.
                    sigpic

Comment

• Moram priznati dame je Wawac prijatno iznenadio,posebno u 5 setu ribrejkom,to je bio kljucni trenutak meca .Od tog momenta cini se da je prelomio momentum u svoju korist.Mora mu se cestitati kako je odigrao do kraja ,sampionski ,dok za Novaka moram reci da je pao na prvom ozbiljnom testu sto pokazuje da problem postoji i treba ga resavati .Kako ce se snaci u tome videcemo u narednom periodu neka se dobro odmori za narednie turnire ,cini se da je niz pobeda uzeo danak,mada mnogi to negiraju.Preveliko trosenje u nizu pobeda negativno utice na Novakovu igru u to sam ubedjen 100% mislio sam da moze izgurati AO ali se pokazalo da ne moze ,telo jednostavno ne moze da isprati taj ritam.Videcemo kako ce dalje ovo uticati na Novaka,nadamo se pozitivno jer predstoje naredni GS gde moze sve okrenuti u svoju korist.Da mene pita za savet nemoj Novace da pravis dugacke nizove pobeda ,tankuj za prioritetne turnire,imaces vise uspeha.

Comment

• за оне који су сада дошли из биоскопа:
                        sigpic

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                          Ne osvaja Nadal titulu. Ima da se desi iznenadjenje i u drugom djelu zreba...#osecaj
                          Tek sad vidim da mi je ova poruka bila br.1000
                          ...sad jos vise verujem u osecaj

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                            Tek sad vidim da mi je ova poruka bila br.1000
                            ...sad jos vise verujem u osecaj
                            hahahaha Sonja

Totalno se slazem s Vladonovim postom od malopre. Nole je previse dobar covek

Comment

• Pređite sa prepirkama, da kažem analizama u onu drugu temu. Hvala.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kad igra Tigrica niko ziv da se javi.
                                Muskarci (osim mene) bas ste neki gejevi
                                >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

Working...
                                X