Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notorious View Post
    Preko kakvih limita ide ili ne može da ide u ovom meču?
    Mislim, svakako, preko psihickih limita. To se vidi, po brojnim tikovima, a koji se stalno uvecavaju.
    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Nije bitno kad se trola, bitno je da se trola (troluje).
      A sad realno Dino ti mislis da zaista Rafa igra napadacki ovaj turnir (konkretno) - bitne meceve ovog tunira, ono ranije zagrevanje pre Nisikorija ne racunam ? Konstantno ceo mec? Ili samo kada je neophodno a vecinu vremena je 2m iza osnovne?
      I jos jedno pitanje, mislis li da Vule svesno troluje ?
      Ma ne mislim da igra napadacki turnir, mislim da balansira izmedju, i to je to. I ne mogu podnijeti potcjenjivanja nekog kvazi strucnjaka

Mislim da svjesno troluje, a ajnstajnu ubiji mrznja iz postova, haha
      Last edited by DinoFC; 22-01-14, 06:29.

Comment

• @Maliajnstajn

To sto volis Novaka ili Rogera nije smetnja da budes objektivan.Rafael Nadal je jedinstvena pojava u historiji tenisa,naucen je da tako igra tenis.Ko zna,mozda je Toni spasio tenis kad ga je ucio da igra s lijevom,mozda bi s desnom bio jos bolji

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
          Ma ne mislim da igra napadcki turnir, mislim da balansira izmedju, i to je to. I ne mogu podnijeti potcjenjivanja nekog kvazi strucnjaka
          Drago mi je da se slazemo. Ja mislim da on igra ofanzivno onoliko koliko mu protivnik u odredjenom mecu dozvoli, ali da se opet ni malo ne plasi da kada mora pokaze agresivnost... Da mu ne ide nesto specijalno ovaj turnir to se vidi iz aviona, ali opet postoji ogromna mogucnost da ga snagom svoje celicne volje uzme za sebe ...
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pa evo, ja nisam strucnjak, @maliajstajn poznaje tenis, on moze da ti objasni a ti opet neces da slusas..

Comment

• Ma nema meni on sta objasnjavati, komplekas i mrzitelj obicni

Sandgup, upravu si. Na zadnja dva meca nema ritma, i odmah ne moze biti agresivan vecinu vremena. Kada su ga pitali na americkoj turneji prosle godine, jesi li promjenio igru on je rekao , kada igram dobro mogu biti agresivan
              Last edited by DinoFC; 22-01-14, 06:33.

Comment

• homerun

Vidi jos jedan

Comment

• Pusti je da padne

Comment

• Koliko poklona na big pointsima,nevjerovatno...

Comment

• Sta reci , za ovj potez Nadala, sem
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Dobar paralela iz FH

Comment

• Mrzim Nadala i puca mi kurac, ali sve sto sam rekao je susta istina. Lako je sa njegovim fizikalijama igrati ovakav tenis.

Hajde molim te mi objasni zasto je ovaj drive volej zavrsio u drugom redu publike a ne unutar terena, pri tome mislim opcenito na teren i omo oko njega bez publike..
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Kakvi defanzivni winneri Nadala evo zadnji poen u gemu ne ide u statistiku, to je ono o čemu pričam

Comment

• Vrhunski tenis sad

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Mrzim Nadala i puca mi kurac, ali sve sto sam rekao je susta istina. Lako je sa njegovim fizikalijama igrati ovakav tenis.

Hajde molim te mi objasni zasto je ovaj drive volej zavrsio u drugom redu publike a ne unutar terena, pri tome mislim opcenito na teren i omo oko njega bez publike..
                                Ocito da ga mrzis i ne znam zasto uzimati tvoje postove za relevantne stvari. Pa gledas li ti ovih zadnjih 10 minuta, pogledaj spinera kako igra

Sto je Djokovic promasio jucer ona zadnja dva poena, nije sve u tehnici , ima nesto u koncetranciji i slicnom
                                Last edited by DinoFC; 22-01-14, 06:44.

Comment

Working...
                                X